profil resmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
merhaba arkadaşlar formda bazı işlevleri öğrenmiş olmama rağmen(konu açma,alıntı ile cevaplama vs.)formda hala yabancılık cekiyorum profil resmi oluşturmak istiyorum ama bir türlü nerden yapıldıgını bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Ynt: profil resmi

Profik sekmesine basın ordan sol taraftan kimlik bilgisi kısmından degistirebilirsiniz

cahillik zor :)url adresi falan diyo ben anlamadım yine simdi kendi tlfnum ile cektigim fotoyu bilgisayarıma aktardım bilgisayarımdaki fotoyu nasıl url adresi belirtecegim onu anlamadım

hızlı resim.com sitesine baştan resmi yükleyin ortadaki url yi kopyalayıp forumdaki resim yüklenen yerdeki adres satırına yapıştırın.

Çok canını sıkarsa bana resim yolla, ben değiştiririm profil resmini. (:

GNSpower link' Alıntı:
ևok canını sıkarsa bana resim yolla, ben değiştiririm profil resmini. (:
doğan sana resım yollayan yandı sen kesın mangallı cız bızlı resım fılan ılave edersın yanına  :D :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
doğan sana resım yollayan yandı sen kesın mangallı cız bızlı resım fılan ılave edersın yanına  :D :D

O Ulaş'ın sahası, baksana adamın profil resimleri 7/24 insanın aklını alıyor. ((:

GNSpower link' Alıntı:
O Ulaş'ın sahası, baksana adamın profil resimleri 7/24 insanın aklını alıyor. ((:
kış geldı hala mangal resımlerı ıle dolaşıyor  :D

Geri