Pug 206 CC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erden_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.drive2.ru
Uzun ugraslar sonucunu esimi vazgeciremedim:(. Dun sonunda(mecburen) 206 yi aldik.
Simdi plaka icin 1000 km yol bekliyor bizi.

2005 model ama 2006 trafige cikisli ve su an 24 000 km.

Fotograflar satis ilanindan yenileri cok yakinda gelecek...

206cc1q.jpg

206cc2.jpg

dc85bc13.jpg

Yeni fotograflar.

mg0672k.jpg

mg0673k.jpg

mg0677k.jpg

mg0684k.jpg

mg0670k.jpg

Son düzenleme:
hayrlı olsn kazasız belasız
bi ep3 aldıramadık sana :D

ama yakında Fn2 :D

yakında var deneme
sonuca göre arabayı konteyner la göndericen bana kaçarın yok :D

yakında var deneme
sonuca göre arabayı konteyner la göndericen bana kaçarın yok :D

Konteynerla gonderecegim sana ama FN2 gec diye :kop::kop:

hanımınıza aldıysanız bence tam bir bayan arabası iyi yapmışsınız zaten ben bu aracın sahibi çok az erkek gördüm çevremde 3 tane 206 cc sahibi var üçüde bayan.. tam bir bayan arabası gerçekden sanki bayanlar için özel üretilmiş bir araç.. cc olması ayrı bir güzel.. içinde önceki sahibi indash falanda koymuş resimlerde var... alınabilicek en makul ucuz cc allah kazasız belasız sürmek nasip etsin..
ama bir defakto da varki bu arabanın içinde yolda ilginin eşinizin üstünde olucağı kesin ..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın arac guzelmiş

hanımınıza aldıysanız bence tam bir bayan arabası iyi yapmışsınız zaten ben bu aracın sahibi çok az erkek gördüm çevremde 3 tane 206 cc sahibi var üçüde bayan.. tam bir bayan arabası gerçekden sanki bayanlar için özel üretilmiş bir araç.. cc olması ayrı bir güzel.. içinde önceki sahibi indash falanda koymuş resimlerde var... alınabilicek en makul ucuz cc allah kazasız belasız sürmek nasip etsin..
ama bir defakto da varki bu arabanın içinde yolda ilginin eşinizin üstünde olucağı kesin ..

Cok tesekkurler.
Aracin ilk sahibi guzel bir tesisat yapmis. Komple Apline tesisat var.
Koltuk altlarinda anfi, butun kolonlar degismis. TV de varmis ama denemedim daha.
Dikkat cekme konusu ise moskova oldugu icin oyle bir problem yok..

CC olarak en makuluda ama bunun yerine bir ep3 almak vardi.

Son düzenleme:
Geri