Raid Aspirin Koltuk temizleyici plastik yüzey temizleyici kullanan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rakcay52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rakcay52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Forum dostları kısmetse yarın (pazar günü)aracımın koltuklarını ve plastik aksamlarını temizleyeceğim raid aspirin denilen bir temizlik maddesi varmış onu tavsiye ettiler kullanan varmı sonuç ve değerli yorumlarınızı bekliyorum kalın sağlıcakla

Şu kırmızı şisede olan üründen mi? Annem ev için almış bende deneme fırsatı bulmuştum boyalı yüzeyde çok sağlıklı olacağını zannetmiyorum.Ama paspasları( halı ve kauçuk) bununla yıkamıştım(ucuz olduğu için) memnun kaldım doğrusu.Kapı eşiklerinde de çamur lekeleri vardı 1/5 sulandırıp fısıfıs şişe ile temizledim sonuç başarılı olmuştu.

Ama şöyle bir durum var ben Koltuk temizliği için Kosla Oxi Acciton kullanmanızı tavsiye ederim çok başarılı.Plastik aksam içinde Atas Vinet yada Meguiars APC tavsiye ediliyor sanırım ama daha deneme fırsatım olmadı. :)

Merhaba Forum dostları kısmetse yarın (pazar günü)aracımın koltuklarını ve plastik aksamlarını temizleyeceğim raid aspirin denilen bir temizlik maddesi varmış onu tavsiye ettiler kullanan varmı sonuç ve değerli yorumlarınızı bekliyorum kalın sağlıcakla

Evet Forum dostları bugün pazar ve sabah 09:00'da Aspirin isimli (kırmızı bidon) 2,5 litrelik .... hipermarketlerinden satın aldım 5,99tl kısaca çoooook memnun oldum diyebilirim aracım combo şirket aracı 190.000 km ilk günden itibaren sigara içilmiş koltuklar berbat herşey çok pis ve berbattı derken aspirin isimli sıvı vernele benzeyen deterajanı aldım 2 litrelik kovaya 5-6 kapak aspirin koydum kapı kolları kapı direklerini aspirinli bezi ıslatarak uyguladım sonra fırça ile fırçaladım offff aman yarabbi ilk günkü gibi oldu diyebilirim koltuklara ve yer halılarına uyguladım muhteşem ne kelime muhteşem ötesi size samimiyetimle söylüyorum kendi adıma söylüyorum kesinlikle bundan sonra aspirin kullanırım temizliğe herşeye forum dostları diğer markalara onlarca lira boşuna vermeyin derim sadece reklamlara veriyoruz belki iyidir ama aspirinden ucuzu ve iyisi yok bence kesinlikle araca koltuğa pvc zarar vermiyor yorum yazan arkadaşlarımada teşekkür ederim.

Denemedim ama deneyeceğim bakalım.

Anneme geçen sormuştum arabanın koltuklarını temizlicem deterjan alalım diye aspirix dedi çok güzel siliyomuş aspirin demek istedi herhalde yoksa aspirix diye bir marka var mı ? :):)

Aspirix var o ayrı birşey

urun_214.jpg

ben geçen hafta yıkadım koltukları halıları bunu banada söylediler ama ne yalan söyleyim cesaret edemedim kosla 12 tl o aspirin 2 tl belki iyidir bilmiyorum ama ben cesaret edemedim.

ben denedim elle temas ettirmeyin temzizlemede başarılı.

Geri