Red Tigra...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ChelseaBoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

ChelseaBoy

Bilgi Girilmemiş
Pioneer Deh - 3950 ve 4 Pioneer Hoparlör... Kaput uzatma , logo iptali , yed açk hava filtresi , F1 korna , Sonar Angel eye farlar ve Ledli Stoplar , sol kapı direğinde özel yapım 3lü gösterge , ön tampon altı karlık , kaliper ve kampanalar kırmızı boyalı...Dahasıda Gelicek...

tigra1yn0.jpg

tigra2cr5.jpg

tigra3im1.jpg

tigra4be1.jpg

tigra5ui1.jpg

Son düzenleme:
kazasız belasız sürüşler filtre güzel ses veriyomo benim corsada da aynı filtre var kendi çapında güzel bi ses veriyoo...

saol levoli sanada kazasız belasız sürüşler...filtre super ses verıo...ozellıkle 2 devır sonrası cok tatlı bı sesı var...normal çalışırkende tok gusel bı sesı var...

kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...plakalık iptalide istiyor galiba tigra :) bu arada forumda tigralar çoğalıyor ne güzel...

plakalıgı ıptal etsem polısler tantana eder dıe cekınıyorum...ama plakayı degıstırcem 3 boyutlu plaka yaptırcam araca

plakalık iptali dediğim yani yazı kalınlığını biraz arttırıp alttaki plastiği çıkarıp plakayı silikon veya çift taraflı bant ile tampona sabitleyebilrsin..3 boyutlu plaka nasıl oluyor?

valla bızım burda bı reklamcı var o yapıo boyle kalınlastırıo ama sankı plakadan cok önde gozukuo rakam ve harfler...acaıp bısı yapılınca yuklerım foto...

arkadaşım merhaba bende tıgra hastasıyım en yenileri hairka gercekten kardeş tigra güzel senin aracın ama bi cant istemiş gercekten senin arac bide siyah yerleri tamponu kırmızıya boyaya bilirsin

kazasız belasız inşallah. ben pek anlamam arkadaşım ama önden görünüşünü ve jantları beğenmedim

Güzelmiş aracın, iyi günlerde kullan.Bir eleştirim ve bir de nacizane tavsiyem olacak.Krom yerine siyah zeminli stop daha şık durabilirmiş, gerçi Tigra'ya parça bulmak da zor olsa gerek.Hava filtresi tam motorun yanında duruyor, oradan sıcak hava çeker.Eğer tamponun arkasına doğru uzatabilirsen daha iyi sonuç alabilirsin.

İyi forumlar,

Geri