Aracım 98 model Astra G kasa araç rektefiye yapıldı herşey güzel ilerliyordu nereden baksan 3-4 hafta kadar. Sonrasında araçta rölanti dalgalanması başladı onun için gittim rölanti valfi aldım ve taktım kontağı aç kapa yaptım ayarını kendisi yaptı sonrasında tekleme sorunu çıktı buji bobin değiştim tekleme düzleldi rölanti tekrar dalgalanma yaptı ve bu sefer stop etme derecesine kadar oldu emme manifoldunu temizlettim bi ufaktan dalgalanma var ama çokta umursanacak bir durum değil benim için. Ertesi günü lpg filtresi için yola koyuldum değiştim tam sanayiden çıkıyordum ki araba yoğun bir şekilde duman atmaya başladı. Sizce sorun nedir aracın blok patlattığından korkuyorum araç duman atmaya başlayınca üstüne çok gittmedim çevrede park yeri vardı oraya koydum ve bıraktım tekrar aynı masrafı yaparım diye korkuyorum sizce sorun nedir conta tekrar mı yandı (hararet 92 dereceyi geçmedi altını üstünü kontrol ettim sürekli 2500-3000 deviri geçirmedim) yoksa blok mu mefta oldu acil cevap lütfen!