Ağrı doğubayazıt'ın ülkemizin birbaşı olduğu malum.Ürün elime geçince 2 saat şarz ettim.Arabada açılışı yaptım.Evim kenar mahalle sayılabilecek biryer.Ben birşey bulacağına inanmıyordum.Adres kısımından KARS yazarak bul dedim.Ve arabamla takibe başladım.Öncelikle mesafe hatırlatmaları tam doğru olmayabilir ama sokak sonlarına ve kavşaklara yaklaşınca ara yolları bile ıskalamıyor.Tabi biraz da şöyle test ettim o sağa dön diyor ben sola dönüyorum U dönüşü yap diyor ben L dönüyorum. Sonuçta beni KARS'a götürmek hiç yılmıyor ve yeni bir yol oluşturuyor.Helal olsun .İnsanın dünyada yanlız olmadığını hatırlatıyor.REMCO gps6098 navigasyon cihazında aynı zamanda mp3 mp4 ve txt kitap okuma gibi özeliklerde var.Kutudan araç şarz cihazıda çıkıyor.Kendinder bataryalı USB ile şarz ediliyor.VAkumlu ayak ile yapıştırılıyor.Ancak arabanın içinde olması yeterli haritaya gerek yok bol bol hatırlatma yapıyor ablamız.İyi birşey insan uzun yolda uyuklarsa:hıh: dönemeçleri hatırlatan birinin olması güzel olur hele geceleri.Bundan sonra haritaya bakmaya gerek yok:hıh: .COMBOM ve REMCOyu kardeş ilan ediyorum.on: