Herkese merhabalar aracımda 2 3 ayda bir çıkan sorunlardan biraz bunalmış haldeyim. Yeni sorunum rölantide devrin dalgalanması bazen stop etmesi ve genel çekişte çok minimal bir düşüklük. En son yağ bakımı zamanı alt takımdan ses geliyordu ustam denemek için yola çıktı kullanırken de bazen üst devirlerde devrin takılı kalıp hemen düşmediğini fark etti bunu da adaptasyonla çözeriz dedi. Adaptasyon yaptı sözde ama bu dalgalanma sorunu ortaya çıktı görünce de boğaz kelebeği değişmesi gerekiyor dedi kestirip attı ben kalsın dedim çıktım. Öncesinde hiç sorun olmayan araç bu işlem sonrasında saçmalamaya başladı. Ertesi gün arıza lambası da yanınca başka servise gittim arıza kodunun map sensöründen olduğunu söyledi sildi ve tekrar adaptasyon yaptı. O anlık düzelmiş gibi duruyordu ama sanayiden çıkınca geri başladı. Ertesi gün tekrar gittim 2 farklı map sensörü denendi değişen bir durum olmadı. Yağ çubuğunu çekince çalışması düzeliyor aracın geri takınca toparlayamıyor stop ediyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın görüşlerinizi bekliyorum.
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi