arkadaşlar arabayı yeni aldık palaka 46 maraşın yani lpg yi ruhsata işletcem ve yeni plaka alcam ve ruhsat cıkartcam 46 plakayı 06 yaptırtcaz bu sebeple 2 gundur uğrasiyorum lpg için proje ve fatura kestirdim sızdırmazlık raporu aldım dilekce yazdırdım ek-1 belgesi var onu aldım muayyenede oldu araç 110 ytl de oraya verdik burdan sonra emniyete gitceksin dediler emniyete gittim elimdeki tüm belgelerle bi bayan memur elimdeki satış sözleşmesini aldı bişiyler karaladı yazdı falan 1 2 dk bişiler yaptı kağıtlarımı geri verdi ve 2 gun sonra tekrar gel dedi emniyetee daha hiç para falan vermedim yani geriye hangi işlemler kaldı ve bana bu işlemlerin masrafı ne olacak bide ben plakayı 06 AD xxxx almak istiyorum çıkma plakalarda bu plakadan çok var bunun için ne yapmalıyım internetten ayırıyorum her gün 1 2 tane 06 AD li palaka son dort rakam oenmlı değil zaten bide geriye kalan işlemlerin sırasını ve masraflarını yazarsanız sevinirim mağlum emniyet cok kalabalık ve her memurun onunde danışma değiliz yazısı var danışmaya sor diyorlar danışmanın kendiside çok kalabalık bişey öğrenmek mumkun olmuyor bu konuda bilen birisi varsa aydınlatabilirmi beni cok memnun olurum geriye kalan işlemler va masrafları konusunda