ruhsata motor işletme prosedurunu bılen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menecer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

menecer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
zafıramın krankını kopardım ve saglıklı ve ekonomık bı tamır yolu yok bana yaklasık 2bucuk 3mılyara mal olucak cıkma motor komple 4mılyara buldum onada guvenemıyorum
degısmısken dızel motora cevırıyım barı rıskıne degsın dıyorum
ama ruhsat proje durumu hakkında bılgım yok
daha once yapan oldumu benzınlıyı dızele cevırmek ıcın neler gerekıyr yasal yollardan

şanzuman oranları uyarmı acaba.incelemedim hiç ama şanzuman konusuna da araştır bence.Ayrıca devir sayacı felan.Yani iyice bir araştır önce derim.

sanzıman hatta gosterge dahıl degıscek belkıde resmı prosedurde takılırmıyım musavır varı aramızda?

benim tavsiyem hiç motor değişimi işine girme.motoru toplat içine sinmezse satarsın.diğer türlü hem çok para harcarsın hemde çok fazla prosedürle uğraşısın.

ıyıde ıcıme sınmıyen bıseyı baskasına nasıl satarım? tamam bana yaptıkları bu oldu ama nbende aynısını yaparsam ne anlamı kalır?

ya bncede toplat dizel oluncayakıtsistemi beyin fln herşey değişmesi lazım

motorun faturasının olması lazım!motorun aractan daha yeni olması lazım!bide proje felan gerekiyoo diye hatırlıyorumm!ama daha önce hiç yapmadım!

krank nasıl koptu ?
izah edıyım
motor daha once kol cıkarmıs sokunce gorduk
kaynak yapılmıs
ama akıllılar kaynaktan sonra krank yatagını gonyelememısler
ve motor kasıntılı calısyormus
bende yag eksıklıgını gec farkettım ve eksık yag ıle kullandım
bıde ustune debrıyaj arıza yaptı
frenleme yaprken ebrıyaj ayırmadı stop etmeyı oan dusunemedım ve frenlıyerek stop ettırdım
etmemkte dırenırken koparmıs sonuc olarak sunu ogrendım
bu motor tamırlı oldu halde krankı koparabılcekkadar gucluymus yanı stop etmedı frenledıgım halde
90 536 012 kodlu krankı arıyorum
ama katlogda gorunmuyor nedense fıkrı olan varmı? bırde krankta sensor ıcın dıslı yok okuması ıcın x18e1 motr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri