Rutin bakım sonrası titreme

Serkan_05

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaslar. 2006 Astra 1.4 Twinport g kasa aracımı üc ay once aldım. Günü gelmedigihalde bakıma götürdüm. hava polen yağ filtreleri ile bujileri değiştirip (Bosh çift tırnak) castrol yağ koydurdum. Araç bakımdan sonra daha fazla titreyip
ön konsoldan daha hırıltılı sesle çalışmaya başladı. Ayağımı debriyajdan çekince araç silkeliyor. Bakımdan önce boyle değildi. Şimdi daha sarsıntılı çalışıyor. Ustaya sordum sana öyle geliyor araç saat gibi diyor. Bu arada Amasya da yaşıyorum. Bilenler varsa lüttfen yazabilir mi?

Son düzenleme:
Muhtemelen bujiler uyumsuz veya arızalı. Hava, polen, yağ filtresinden veya yağdan kaynaklı silkeleme sorunu yaşamanız çok zor.

Muhtemelen bujiler uyumsuz veya arızalı. Hava, polen, yağ filtresinden veya yağdan kaynaklı silkeleme sorunu yaşamanız çok zor.

Alttaki motor kulağı da değişmişti ben yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Usta yan sanayi olduğu için kulaktan yapıyor dedi. Bende başka ilden getirteceğim bakalım sorun ondan mı.

Bu motor kulaklarını değiştirirken hepsini değiştirmekte yara var ayrıca değişim sırasında motorun caraskalla yada motor krikosuyla kulaklar sökülmeden önceki yüksekliğinde asılmalı ki kulağın biri döküldüğünde diğerlerine fazladan yük bineceğilden yırtılmasın.

Bujileri orjinal(kodu önemli) göre alıp deneyin düzelmezse kulakları değiştirirsiniz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu motor kulaklarını değiştirirken hepsini değiştirmekte yara var ayrıca değişim sırasında motorun caraskalla yada motor krikosuyla kulaklar sökülmeden önceki yüksekliğinde asılmalı ki kulağın biri döküldüğünde diğerlerine fazladan yük bineceğilden yırtılmasın.

Bujileri orjinal(kodu önemli) göre alıp deneyin düzelmezse kulakları değiştirirsiniz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevabınız için teşekkür ederim. Orijinal motor takozunu bekliyorum bakalım onu takınca düzelir inşallah. Şuan kaputun altında bir savaş varmış gibi ses yapıyor :-)

Geri