SA 530 Corsa ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CenKeRS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracı 6 Gün Önce Aldım Ufaktan Bir Kaç Şey Yaptım :)
Muayeneden Sonra Güzel Bir Hal Alıcak :)
1.4 Twinport Enjoy Spor Paket.

Araca Şuan Yapılanlar:
-Kristal Beyaz Park Ampulu
-K.ATATÜRK Sticker
-Ön Logo Mat Siyah Kaplama
-Stoplar Film İşlemi

Muayene'den Sonra
-Angel
-Xenon
-3D Stop
-Egzoz

Araç İçin Sis Farı Arıyorum Orjinal...

cenker aracın hayırlı olsunn

bir ara forumda ki aksel kardeşimin aracını görür gibi oldum ikiz gibilerrr idi ama fevzi aracıyla beya uğraştı ve uğraşmaya devam ediyor ayrıntılar üye otomoblleri corsa teamde

cenker aracın hayırlı olsunn

bir ara forumda ki aksel kardeşimin aracını görür gibi oldum ikiz gibilerrr idi ama fevzi aracıyla beya uğraştı ve uğraşmaya devam ediyor ayrıntılar üye otomoblleri corsa teamde

Teşekkür Ederim Abi Saol Babamda Megane Var Onla Biraz Uğraştım
Kendi Aracım Vardı Uno 3 Hafta Önce Sattım Baya Uğraştım Herşey Güzeldi :)
Şimdi Sıra Corsaya Geldi Tek Sorun Muyane Tarihi Yakın Mayıstan Sonra Güzel Bir Şekilde Yapıcam :)

Hoş geldiniz. Bizim kırmızıdan bidaha geldi hadi bakalım :) Projeler varsa corsa team sizi bekler :)
Kardeş kırmızı :D Plakalar da 530 - 630 :D

picture.php

güle güle kullan cenker.. park ampulünü değiştirmek için farı komple mi söktün yoksa içeriden mi değiştirdin?

Hoş geldiniz. Bizim kırmızıdan bidaha geldi hadi bakalım :) Projeler varsa corsa team sizi bekler :)
Kardeş kırmızı :D Plakalar da 530 - 630 :D

;Hoşbulduk Araçlar Aynı Plakalarda Benzer :)
Projeler Elbet Var
Proje Olmadan Olmaz Ama Herşey 20 Mayıstan Sonra Montajlanacak :)
Bu Arada Sis Farı Arıyorum Orjinal Yardımcı Olabilirmisiniz ?

güle güle kullan cenker.. park ampulünü değiştirmek için farı komple mi söktün yoksa içeriden mi değiştirdin?

Teşekkür Ederim :)
Farın Arkasında Kapak Var Onu Çevirip Çıkartın En Küçük Olan Park Ampul Duyu Zaten.Kenarında Çıt Tırnağı Var Ona Basarak Dışarı Çekin Geliyor Zaten Takmasıda Aynı Şekilde Tam Yerine Oturtun (Tırnağa Basmadan Oturmuyor :)

cenker sis farı iiçin pazr yerini araştır eğer orada bulmazsan alınık kısmına konu a elinde olan varsa yarcımdı olur

bu arada corsa ampul değiştirmek tam eziyet tampon far aşağıda desem yalan olmazzz

Geri