Sade ve Şık Kırmızı Astra H

Heavenguardian

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır :cool:

Ekli dosyalar

• GörüntüSS010.webp
    GörüntüSS010.webp
    63.8 KB · Görüntüleme: 195
  • Görüntü020 (2).webp
    Görüntü020 (2).webp
    68.9 KB · Görüntüleme: 139
  • Görüntü016 (2).webp
    Görüntü016 (2).webp
    86.8 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
çıtalar kapı kolları aynalar gövde rengi boyanırsa bide büyük inç bi jant takılırsa çok tatlı olur kazasız belasız..

yay lazım

aracınız şık ve sade.rengini de çok beğendim.kazasız kullnın.

Yorum ve tavsiyeleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Kırmızı siyah güzel durduğunu düşünerek çıtaları falan boyatmamıştım ama tavsiyelerinizi dinleyeceğime emin olabilirsiniz. Zaten aracımı alalı daha yeni oldu. Ancak lastik, jant değişimi ve genel bakımını yaptırabildim. Jantları da özellikle orjinal boyutunda aldım ki km saati yanılmasın ve ayrıca yakıttan tasarruf edeyim. Yay olayına pek sıcak bakmıyorum, çünkü konforu öldürdüğü düşüncesindeyim. İrmscher ön panjur ve far kaşı düşünüyorum bir de. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Bu arada chip tuning yaptırsam yakıttan tasarruf sağlayabilir miyim? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Tabi bi de simota kutu içi hava filtresi :) Daha çok işim var anlayacağınız ama şu anda Şırnak Uludere'de görev yaptığımdan tam ilgilenemiyorum. Jandarma Astsubayım.

Tabi bi de sis farları :D :D :D Hem de en acilinden. Fakat basit bi sis farı değil de iki sis farı iç içe geçmiş şekilde olanı var. Ondan arayacağım ama Ankarada bu tür şeyleri nerede satıyorlar onu dahi bilmiyorum. Aslen Ankara'lıyım...

aramıza hoş geldiniz öncelikle aracınızın rengi çok güzel anladığım kadarıyla ekonomiye önem veriyorsunuz sıralı sistem lpg yaptırmanızı taviye ederim bi de jantlarınızı orj astra jantlarıyla değiştirirseniz daha güzel olacaktır

bu söylenenler haricinde ön ızgaradaki krom olan yeri mat siyah renge kaplatın ;) çok daha güzel oluyo bana göre...kapı kolları çıta ve aynayı boyatırken arka tampon köşe lastiklerinide unutmayın ;)

Geri