Sağ arka diskten gelen ses ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 1.6 2013 edition aracımın sağ arka tekerlekten bir ses geliyor böyle kapı gıcırtısı gibi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Ynt: Sağ arka diskten gelen ses ???

Can link' Alıntı:
Arkadaşlar 1.6 2013 edition aracımın sağ arka tekerlekten bir ses geliyor böyle kapı gıcırtısı gibi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Böyle bir ses benim aracımda da vardı. Servisde bilyeleri değiştirdiler sorun ortadan kalktı.

iki tarafında duvar olan dar bir sokağa girdiğimde düşük hızlarda benim araçtanda bir ses geliyor ıslık gibi hızlandıkça artan bir ses. Aynı şey olabilir mi?

Ynt:

Benim aracımdaki ses 20km hızla giderken bile duyuluyordu. Tabi yok sessiz olunca daha net duyuluyor. Servisteki arkadaşlarla test sürüşüne çıktığımızda sesi daha net duyabilmek için arka koltuğa oturdular ve arka koltukları yatırdılar ve sorunu çözdüler.

Stskeep link' Alıntı:
iki tarafında duvar olan dar bir sokağa girdiğimde düşük hızlarda benim araçtanda bir ses geliyor ıslık gibi hızlandıkça artan bir ses. Aynı şey olabilir mi?
evet aynı ıslık sesi gibi iki tarafı duvar bi yere girince daha net duyuluyor ses.

Geri