sağ stop lambasına sis nasıl takılır yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CANy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CANy

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sağ stop lambasında sis yok acaba nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz?

Oraya sis lambası ilave etmek kolay ama acaba araç TÜV muayenesinden geçer mi?

2 senesi var vizeye :D bak mutlu oldum şimdi abi bildigin biyer warmı bunu yapabilicek?

Önümde arka sisi açık olanların kulaklarını çınlatıyorum. Ayrıca fren lambası sönük kaldığı için fren daha geç algılanıyor ve kazalara sebebiyet verebilir.. Söndürene kadar uzun ile gidiyorum, güvenlik açısından düşündüğünüz şey olumsuz. Çift yapma konusundaki, amacı hala anlayamadım.

arkamdan gelirsin zaten ;)) onunda çaresini buldum koyu film çektim ;) zaten sellektör yada uzunların hapis cezası var ;) sis lambasının maksimum 100 lira..

Arkada sis lambası tektir, amacıda bellidir, sizin yaptığınız kural ihlali olur.

arkamdan gelirsin zaten ;)) onunda çaresini buldum koyu film çektim ;) zaten sellektör yada uzunların hapis cezası var ;) sis lambasının maksimum 100 lira..

Kurallara göz atmadığın belli, bir de şöyle bir kuralımız var ;)

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri