Sahte ARABA.........

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir noterden dinlemiştim.Konyada bir kişi arabasıyla seyir halindeyken, karşıdan gelen aracın plakası da dahil olmak üzere kendisinin kullandığı aracın aynısı olduğunu anlar.Gözlerine inanamaz.Dönüp tekrar tekrar bakar.Plaka , marka, renk aynı.Hemen telefona sarılır ve polise ihbarda bulunur.Polis tarif edilen yere gelir.İki aracı da durdurur. İhbar edilenin gerçek araba olduğunu , ihbar edeninkinin plakasının ve diğer bilgilerinin düzmece olduğunu tespit eder ve ihbarı yapan kişi karakola götürülür, işlem yapılır.Garip değil mi?:eek:

adam sahte iş yapmış bırde polise haber vermiş olacak iş değil:)

bu olay yıllardır turkıyede yasandı aracları calıp aynı renk ve model araclarla eslestırıp satıyorlar ozellıkle buyuk sehırlerdekı aracları sahte evrak duzenleyıp anadoluya kendı sebeke elemanları tarafından pazarlıyorlarmıs pazarda cok uygun fıyata verılen araclardan hep kıllanmısımdır su sekılde arac satmak ısteyenden uzak durmak lazım iyice araştırmadan yarısını ya da bır kısmını pesın ver aracı al gıt gerısını pazartesı bır sekılde hallederız senet yaparız, vadeye karar verırız tarzı guven telkın edıcı sozler sarfedıp,bu yolla kımden ne kopardılarsa alıp sırra kadem basıyorlarmıs nerden mı bılıyorum eskıden baya eskıden fume doğan cetesı vardı cokertıldı meger uyelerının bırcogu bızım semtın elemanıymıs hepımız dumur olmustuk onların taktıgı bu yondeymıs oradan bılıyorum

Cengiz kardeş.Türkiyede insanlara güven kalmadı.Genelleme yapmıyorum.Hangimiz 2. el bir alışverişi güvenle yapıyoruz????

gerçketen ilginç buna benzer bi olay 95 yılında bizim başımıza da gelmişti

yorumsuz ALLAH(cc) korusun

Geri