Sahtekarlara Dikkat !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Motorlu taşıtlar vergisini tahsil için sahte site kurmuşlar, üstüne üstlük google'a reklam vermişler...

Sahte e-devlet sitesinden motorlu taşıtlar vergisi ödemiş olabilirsiniz.

Google Adwors hizmetini kullanarak MTV ödemek için doğru ve resmi site olan www.gib.gov.tr uzantılı sitenin Google aramalarında üzerinde çıkan www.gib.gen.tr sitesi tamamen sahtedir.

Tüketicilerin kredi kartı bilgilerini yasa dışı yollardan almak amacıyla tasarlanan ve orijinal Gelirler İdaresi Başkanlığı sitesine benzetilen bu siteye ASLA ÖDEME YAPMAYIN…

Türkiye’de MTV ödemeleri banka şubaleri, vergi daireleri dışından sadece www.gib.gov.tr adresinden yapılmaktadır

fft16_mf1182658.Jpeg

sahtekarlara-dikkat--1183192.Jpeg

sahtekarlara-dikkat--1183193.Jpeg

Ynt: Sahtekarlara Dikkat !!!

Uyarılarınız için teşekkürler, umarım birileri bu oyuna gelmeden gerekli önlemler alınır...

valla bravo siz nasıl farkettiniz hocam bu işi. bravoo

Sağlıklı bir yöntem olarak İnteraktif Bankacılık'tan bu işlemi yapıyorum. Mobil İmza, Parmak izi falan derken zaten banka hesabına girerken cv'yi yazmış oluyorum :)

Paylaşım için teşekkürler.

şimdi google ı açıp vergi ödeme dediğinizde anlık siteler oluşturuluyor bir günlüğüne bir haftalığına gibi
bunu en çok banka için yapıyorlar ve google da en üstte yer alıyor
siz google a finansbank yazıyorsunuz ve en üstte tıklıyorsunuz ama orada mesala harf değişikliği ile
finanbank.com.tr yazıyor ve kredi kartınızı boşaltıyor
birçok kez dek geldim ve finansbankı da aramıştım, onlarda zaten biliyormuş ve farkındalarmış
uyarı yaptılar

Yani uzun lafın kısası google a bazen güvenmeyin ve internet adresini siz yazın ya da yer imlerinden tıklayın..

internet bankaçılığı  victoryy

uyarıyı yapan arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
arabayı kapıya koyarsın çizerler
vergisini ödersin soyarlar nebiçim bi toplum olduk yahu!

Geri