Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar.Adım Osman Toprak.95 model Astra F Gl arabam var.Arkadaşım Mutlu'nun tavsiyesiyle üye oldum..Umarım güzel paylaşımlar ve toplantılar yapabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
 
hosgeldin osman abi bende sizin mahallede oturuyorum belki Mutlu abi bahsetmistir.kesin bi toplanma yapacaz zaten opellerle:)
 
Mutlu abi ya neden boyle aksilikler senin basina geliyor anlamis degilim:)canin sagolsun sana bise olmasin gerekirse gider atese veririz hastanenin ordaki benzinciyi senden degerli mi yani:))))
 
:D :D Galiba ben bahtsız bedeviyim Ali... :D Allah razı olsun düşündüğün için,ama illa şenlik olsun falan dersen yinede ateşe verebiliriz benzinliği... :D :D
 
benimde bahtim ayni ama boyle yasamaya devam edelim:)nisan ayinda tatilim var o zaman bulusma yapalim.nisandan once gelebilirsem o zaman yapalim olur mu?
 
hoş geldin aramıza.
 
....selam ahali..ben Çağrı...yeni gördüm bu grup şeklini..bende warım artık sizinle....


Çağrı hoşgeldin aramıza...Daha tam bir aktivite yapamadık ama inşallah olucak..Belkide bahar sonu Ali'de gelince bir mangal şekli yaparız...Çağrı nerde oturuyorsun?Okuyomusun çalışıyormusun?
 
oooo abim benim yaa sagolasın beni düşündüğün için valla gavur memleketınde kırmızı ette yıyemıyoruz tavuk yıye yıye cıvcıv cıkacak ıcımızden:)ınsaallah nısanda kesın glıyorum ama nısandan oncede gelebırım.
 
cagrı hosgeldın aramıza bızım mahallede soyadı akyuz olan bı mutahıt var onla bı akrabalıgın var mı?
 
Geri
Üst