Sanırım Guzel Olduu =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vahan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Vahan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Wala Biraz Uğraştık Ama Değdi Elimden Geliyoo Biraz Da Seviyorum Arbamla uğraşmayı ve bu tarz işleri.Bi pazar günümüzü buna ayırdık tabiki o kadar uğaştan sonra bı mangalı haketik ufaktanda mangalımız yaptık ve resımlerımız=))

Normal ASTRA G 2,0 aracımın farlarının içine mercek far karartam yaptık

Akçalı Sponsorluğunda =) kaliperleri ve nıjon kapalarını mawıye boyadık

Ve son olarakta 1 kat su zınparasının akabınde gene akçalı sponsorluğunda fume rengın boyadık =)

güzel olmuş ellerine sağlık kullandığın malzemelerı de eklesen guzel olurdu

güzel olmuş ellerine sağlık kullandığın malzemelerı de eklesen guzel olurdu

teşekürlerr

Far Karartma İçin : 1 çift standart mercek
sarı folyo
akçalı siyah boya
özel cam silikonu

jant boyama : 3 adet fume akçalı sprey boya
1 adet mawi akçalı sprey boya
kağıt bant
gazete kağıtı
1 numara su zımparası
tiner

Ucuz maliyetli olmuş diğer yapmak isteyen arkadaşlarımızada fikir olmuş oluyor

Bilseydim bakırkoyde oldugunu şu far karartmayı bnde ogrenırdım senden bendede astra g var ama karartmayı bılmıyorum sökme takma felan çok guzel olmus bı daha yaparsan msj at :)) bnde bahcelıevlerdenım ama bakırkoyde calısıyorum Yardımcı olursan cok sevnırım :))

Bilseydim bakırkoyde oldugunu şu far karartmayı bnde ogrenırdım senden bendede astra g var ama karartmayı bılmıyorum sökme takma felan çok guzel olmus bı daha yaparsan msj at :)) bnde bahcelıevlerdenım ama bakırkoyde calısıyorum Yardımcı olursan cok sevnırım :))

her aksam şirinevlerdeyım kardeşimin dukyanı orda takılıyoruz al akçalını gell =)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:29 ----------

10 numara 5 yıldız :bir:

sağolasın teşekürlerr:D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:31 ----------

Ucuz maliyetli olmuş diğer yapmak isteyen arkadaşlarımızada fikir olmuş oluyor

aynen biraz el becerisi az bişeyde maliyet:cool:

her aksam şirinevlerdeyım kardeşimin dukyanı orda takılıyoruz al akçalını gell =)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:29 ----------

sağolasın teşekürlerr:D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:31 ----------

aynen biraz el becerisi az bişeyde maliyet:cool:
Bende şirinevlerde oturuyorum 12 sokakda sızın dukkan nerde acaba ?

modifiyeciler sokağı ilk dukyan basta benım arabayı gorursun kafada zaten angel hı fı adı dukyanın kardeşimde ademm

tmm tmm cok ıyı bılıyorum orayı musaıt bı zaman da Akçalı ile ordayım :D

Geri