Sari Anahtar Simgesi Yardim

byferhat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
eefe957a54f5369b5b05213fc797f1ae.webp
Öncelikle iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.Aracım 2012 hb 1.3 dizel otomatik yaklaşık 4-5 aydır bu simge araba çalıştıktan 1 dk sonra yanmaya başlıyor.Bilgisayara bağladığımızda herhangi bir sorun çıkmadı hata kodlarını sildirdim 2 kez hala yanmakta aracın bakımı yeni geldi. Bir şey dikkatimi çekti aracı 4 gün çalıştırmadım daha sonra ilk çalıştırdığımda bu simge yanmadı ancak ikinci çalıştırdığımda yine yandı.Lütfen değerli görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Aracın orjinal ampüllerini değiştirerek yüksek voltlu led ampül taktınız mı? Bazen led ampül bile arıza ışığı yaktırabiliyor!

Ekli dosyayı görüntüle 103
Öncelikle iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.Aracım 2012 hb 1.3 dizel otomatik yaklaşık 4-5 aydır bu simge araba çalıştıktan 1 dk sonra yanmaya başlıyor.Bilgisayara bağladığımızda herhangi bir sorun çıkmadı hata kodlarını sildirdim 2 kez hala yanmakta aracın bakımı yeni geldi. Bir şey dikkatimi çekti aracı 4 gün çalıştırmadım daha sonra ilk çalıştırdığımda bu simge yanmadı ancak ikinci çalıştırdığımda yine yandı.Lütfen değerli görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Hocam öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldiniz. Bilgisayarda sildirdiğiniz hata kodları nedir ? Hata kodlarını bizle paylaşırsanız araştırabiliriz.

Keşke hata kodlarini yazsaydım ancak hatirladiklarim hoparlör, yanlış anahtar gibi adı vardı . Birde en son uzun yoldan geldikten sonra buji hatası da verdi sildirdik yine ışık yanıyor. Korkuyorum daha büyük bir sorun var diye sanziman yada motorda

Bakım uyarısı gibi duruyor.

Geri