satilik ikinci el cok uygun fiyata cylone navigasyon insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMB1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMB1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba aracimi degistirmeye dusundugum icin kullanmis oldugum cylone navigasyon cihazini uygun fiyata satiyorum insignia 532 256 93 33 suan orjinal kutusunda ofisimde durmaktadir temiz durumdadir. sorunsuz.

Ynt: satilik ikinci el cok uygun fiyata cylone navigasyon insignia

Fiyat nedir?

fiyat alabilirmiyim

Hayırlı satışlar...

1250 tl

MMB link' Alıntı:
,

kusura bakma ama 2. El olması, montaj ücreti verecek olmamız ve kullanılmış olması nedeniyle fiyat bencede fazla,

REİS38 link' Alıntı:
,

kusura bakma ama 2. El olması, montaj ücreti verecek olmamız ve kullanılmış olması nedeniyle fiyat bencede fazla,
zaten montajını serviste yaptırmaya kalksan 250,00 Tl alırlar ki garanti dışı kalmaması için mecbur servisde yapılması lazım. Belki montaj ücretini fazla bile söyleyebilirler. Cyclone'nin kendi servisine gitsen en az 150,00 tl alır.

Arkadaşlar montaj konusunda yardımcı olabılırım. Montajıda cyclone adamları tarafından yapılacak.

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
zaten montajını serviste yaptırmaya kalksan 250,00 Tl alırlar ki garanti dışı kalmaması için mecbur servisde yapılması lazım. Belki montaj ücretini fazla bile söyleyebilirler. Cyclone'nin kendi servisine gitsen en az 150,00 tl alır.

1700 tl ye servis takıyor montaj dahil ve garantili ürün sizden alacağımız ürün garantisiz kullanılmış,montaj bize ve 1.250 tl çok fazla bence kızma ama 500 ila 750 tl arası satabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü

sıfır ürün montaj dahil garantili+kamera hediyeli 1700 tl servis fiyatı

sizinki kullanılmış +gaarantisiz+kamera yok +montaj ücreti 1250+250:1500 tl

kızma ama bu benim şahsi fikrim

Geri