satılık kapı eşigi opel çıtaları,içi siyah 'turbo' yazı ve orjinal kauçuk paspas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ze623
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ze623

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımı sattığım için kapı eşiği orjinal opel çıtaları , içi siyah orijinal 'TURBO' yazısı(180hp lerde olan yazı) ve orijinal kauçuk paspaslar satılıktır. paspaslar sıfır kadar temiz durumdadır sadece 2 hafta araçta kaldı ve hiç kullanılmadı diyebilirim.resimlerini çekip ekleyeceğim. çıtalar için çifti(sağ ve sol kapı) 50 tl,turbo yazısı 20 tl ve paspaslar 80tl dir.ihtiyacı olan arkadaşım pm yollayabilir.

Ynt: satılık kapı eşigi opel çıtaları,içi siyah 'turbo' yazı ve orjinal kauçuk paspas

Hayırlı satışlar....

İhtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat......

Ynt: satılık kapı eşigi opel çıtaları,içi siyah 'turbo' yazı ve orjinal kauçuk paspas

ze623 link' Alıntı:
arkadaşlar aracımı sattığım için kapı eşiği orjinal opel çıtaları , içi siyah orijinal 'TURBO' yazısı(180hp lerde olan yazı) ve orijinal kauçuk paspaslar satılıktır. paspaslar sıfır kadar temiz durumdadır sadece 2 hafta araçta kaldı ve hiç kullanılmadı diyebilirim.resimlerini çekip ekleyeceğim. çıtalar için çifti(sağ ve sol kapı) 50 tl,turbo yazısı 20 tl ve paspaslar 80tl dir.ihtiyacı olan arkadaşım pm yollayabilir.

kapı eşiğine talibim pm yolladım bakar mısınız ?

Hayırlı satışlar.

İstanbul' dayım ürünleri görmem mümkünse elden hepsini alabilirim.

NumberZOne link' Alıntı:
İstanbul' dayım ürünleri görmem mümkünse elden hepsini alabilirim.
Ben tekirdagdayim hafta sonu geliyorum istanbula elden teslim edebilirim.

Kumburgaz, Selimpaşa civarı görüşebiliriz, uyarsa almak istediğim ürünler hepsi. Ürünlerin temsili bile olsa resimlerini paylaşabilir misiniz?

Gunceldir

Bu gün Aksaray' da aradığım ürünleri buldum birkaç yeni üründe gelecekmiş o zaman alacağım, size hayırlı satışlar.

hayırlı satışlar yazıyı hemen alırım.

Geri