2021'de Covid sebebiyle üretimlerin tekrar yavaşlaması gündemde.. Bu nedenle de elde olan araçlar tekrar daha da değerlenecek gibi gözüküyor... Elektrikli araçlar Dünya geneli yaygınlaşıyor evet ancak ülkemizdeki şarj istasyonu altyapısı, elektrikli araçların menzili ve araçların fiyatları nedeniyle biraz daha zamanı var diye düşünüyorum.. Bu nedenle ülkemizde petrol kullanan araçlar halen gözde olarak kalacak bir süre... Araçlar satıldığı pazarların ihtiyaçlarına göre araçlar üretiliyor ve de fiyat konusunda ulaşılabilir olması gerekiyor ki çok satsın, bu nedenle yazdığınıza istinaden örnek verecek olursam Led Matrix farlar uzun bir süre daha opsiyon olarak kalacak kendi düşüncem...145.350 Pazarlık sünnetir
@06Berkay Bende katılıyorum yalnız, bundan sonraki süreçte fiyatların uçuk kısmını bence unutalım. 2021 üretiminin ve özellikle zamanla elektrikli araçların yaygınlışmaya başlayacağı bir çağın başlangıcı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle önüzdeki yıllarda bazı ülkelerin aldığı belli başlı kararlar da var. Bildiğnizi gibi küresel ısınma vs. vs sorunlarımız hiç bitmiyor ama daha fazla teknolojik araçlar daha digitale döneceği için en azından bir süre sonra ayak uydurmalıyız diye düşünüyorum.
Mesela Matrik Farları çok sık ve yaygın göreceğiz, bu artık standart bir donanım haline gelir umarım.