Herkese selamlar 3-4 ay önce aranıza katıldım ama düğün hazırlıkları sebebiyle maalesef arabamı satmak zorunda kalıyorum Sahibinden linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-boyasiz-sunrooflu-799844861/detay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler hocam SağolunHayırlısı olsun hocam
Hocam şöyle ki sıfırını alsan dizeli yok benzinlisini alsan tüp taktiriyorsun 3-4 bin masraf oluyor subap değişimi gerekiyor zamanla. Sunroof yok. Bildiğim kadarıyla edition pluslarda yağmur ve far sensörü yok yokuş kalkış desteği ile ilgili bilgim yok.Otomatik sifiri 139 bin tl sizinki manuel 97 eden iyi etmis bana gore ama arac sizin araciniz alicisi varsa istediginiz fiyata satabilirsiniz
Yokuş kalkış mevcut. 2 hafta önce arkadaşım 2014 model 1.6 dizel sport manuel 125000de 1 parça boyalı aracını 107000e sattı. Aracınız çok güzel ama renkten dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir de bu paralara çıkınca 1.6ya yöneliniyor doğal olarak.Hocam şöyle ki sıfırını alsan dizeli yok benzinlisini alsan tüp taktiriyorsun 3-4 bin masraf oluyor subap değişimi gerekiyor zamanla. Sunroof yok. Bildiğim kadarıyla edition pluslarda yağmur ve far sensörü yok yokuş kalkış desteği ile ilgili bilgim yok.
Haklısınız hocam. Arkadaşınızın araçta Sunroof var mıydı? Hasar kaydı var mıydı? Bence de güzel fiyata almış. Ama onun sahibi de tahminim 110-115 arası rakam yazmıştır. Bende 105 yazıyorum 98 e falan vereceğim. 105 yazmisken 80 teklif eden insan var. Renk olarak da bı ara özel firmada çalışmıştım hep beyaz şirket araçları gördüğüm için bende beyaz rengi sevmiyorum ama tercih meselesi tabi.Yokuş kalkış mevcut. 2 hafta önce arkadaşım 2014 model 1.6 dizel sport manuel 125000de 1 parça boyalı aracını 107000e sattı. Aracınız çok güzel ama renkten dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir de bu paralara çıkınca 1.6ya yöneliniyor doğal olarak.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satmışı almış olarak okudum kusura bakmayın.Yokuş kalkış mevcut. 2 hafta önce arkadaşım 2014 model 1.6 dizel sport manuel 125000de 1 parça boyalı aracını 107000e sattı. Aracınız çok güzel ama renkten dolayı biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir de bu paralara çıkınca 1.6ya yöneliniyor doğal olarak.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi