Selam arkadaşlar, Corsa alıyorum

funkmaster

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
B segmenti otomobil araştırmalarım sonucu bana en uygun otomobil olarak Corsa'yı gördüm. Bu hafta içerisinde işi bitirmeyi düşünüyorum.
Dolu bir paket almak isterim ama bütçem ne kadar müsaade eder onu gün içinde yapılacak indirim belirleyecek. Lakin motor seçeneğim hazır; 1.4 90 HP benzinli...
Sizce 34 liraya yakın para vererek Cosmo + Sunroof almalı mıyım, ya da o kadar para vereceksem hangi donanımların hakkını verdiğini söyleyebilirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Bende astra cosmo var. ama sunroof yok. bence sunroof büyük eksiklik. imkan varsa en boşunu al sunrooflu olsun :) tabiki cosmo daha iyidir. ama donanım birazda ihtiyaç meselesi diye düşünüyorum. İşte sunroof mesela. corsa da cosmo özelliklerini bilmiyorum ama astra da cosmo olunca jantlar bilgi ekranı ön göğüs boyası koltuklar değişiyor. Zevk meselesi işte. ben jantlarınım değişik olmasını istedim. kimisi ne gerek var diyebilir. Umarım anlatabilmişimdir.

34 milyar çok değilmi. bizim arkadaş geçen hafta 29 milyara mazda 3 aldı. bence corsaya 34 milyar çok para

34 milyar çok değilmi. bizim arkadaş geçen hafta 29 milyara mazda 3 aldı. bence corsaya 34 milyar çok para

en dolusu arkadaşım, ve daha da oynayacak bir fiyat, söylediğim şey liste fiyatı:)
29 bin liralık mazda'da deri parçalı koltuk, 16" jant, sunroof, yağmur sensörü vs. yok

kesinlikle en dolusu olsun, basic model (essentia) alınca sonradan çok şeyi arıyorsun

bakalım, bütçeme göre fiyatta da inerlerse güzel bir otomobil sahibi olacağıma inanıyorum, zaten b segmentinde corsa'dan başka kendim yakın gördüğüm bir otomobil yok...
sunroof daha büyük olabilirdi ama:hıh:

sakın essentia alma diycem ama zaten 1.4 lerde essentia yok galiba..
o yüzden sorunda yok :D

evet essentia yok
sanırım en dolusunu alacak kadar bütçem olacak, yardımlarınız için teşekkürler
acaba beklesem mi diyorum belki indirim gelir, fiyatı olurundan biraz yüksek çünkü

bugün opel balkandaydım.. masa başındaki kadın birini aradı ve araçlara indirim geldi flana dedi.. 32.500 den 31 küsüre indi gibi bişey dedi sanki bi corsa için.. tam emin deilim ama yaklaşık 1.5 milyarlık bi indirim dedi..
az önce fiyat listesine baktım corsa aynı fiyat belki bi iki gün içinde internete yansır.. yada yoktur öle bişey kadın başka bişeyi kastetmiştir..

bu arada 25000 lira civarıydı en düşük modeli corsanın.. şuan 27000 falan.. reklamlarda çıkıyodu hatta corsa 24.000 küsürden astra bilmem kaçtan başlayan fiyatlarla die.. kısa bi arada 2000 lira zam geldi

Geri