selam. ben geldim arabam gemide :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muallim1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muallim1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar
ben hasan 31 yaşındayım konyadan katılıyorum öğretmenim  2 haftadır araç almak için geziniyordum uzun süredir araştırma halindeydim. yeni astra hep gözümdeydi ama eski
aracımda (skoda octavia) tüpden ve yakıttan çok sıkıntı yaşadığımdan (ayar tutmadı) dizel almak istiyordum ve astranın dizel fiyatı ve forumlarda sayfalarca tartışılan motor gücü muhabbeti düşünmemi engellemişti fiesta dedik aileyiz çocuk var küçük 5 daha verelim megan dedik içine bindim beni al demedi 2daha koy auris al dedim japonların tasarım anlayısını hiç sevmem araba sert bakacak dedim ve sevemedim. üstüne koya koya en sonunda 1.3 sport astra döndüm ve hiç test sürüşü yapmadan birde dedim bazen gözü kapatıp almak lazım sparişi verdim aracım nehir gri gelecek nasipse haziran sonu bana verilecek temmuz bandrolundanda kurtulacam oradan biraz karım olacak 52bine anlaştık umarım pişman olmam ve sizlerlede hoş paylaşımlarda bulunuruz.

Ynt: selam. ben geldim arabam gemide :)

Hayirli olsun
Saydiginiz araclardan emin olun daha guzel ve donanimli bi arac tercih ettiniz

aracınız hayırlı olsun
bence en güzel kararı vermişsiniz 1.3 cdti sport alarak. Afl eklettiniz mi peki?
en kısa sürede aracınıza kavuşmanız dileğiyle

hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar.

afl ekletmedim ama navigasyon düşünüyordum . serviste takılacağını orjinal gelmeyeceğini söylediler. onuda sıfır aracın on konsolunun sökülmesini istemediğimden vaz geçtim uzun süreli kullanırsam navi takarım diye düşündüm.

welllcommee aracınız hayırlı olsun.

Aramıza hoşgeldiniz. Çok güzel bir seçim yapmışsınız inşallah kazasız belasız keyifle kullanırsınız aracınızı.

teşekkürler sıcak karşılamanız için forum baya canlı buda üyelerin araçlarını çok sevdiklerini dolayısıyla doğru tercih yaptığımın başka göstergesi.  special_Yeah

welllcommee

Hayırlı günlerde kullanın ...

Aracınız hayırlı uğurlu olsun..  Kazasız belasız kullanmanız dileği ile...  welllcommee

Geri