selam opel ailesi yardım lütfen !!!

deryaaktas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar böyle bir siteye üye olmaktan çok mutluyum.Birbirine destek olan arkadaşları gördükçe gururlanıyorum . Benim aracım opel corsa tek kapı van. Ancak ön koltuklarım katlamalı değil. Arkaya geçişte zorluk yaşıyorum.Ön koltuğun değiştirilmesi ne kadara malolur ve 2. el bu koltuk nerede bulunur acaba? yardımcı olursanız sevinirim. 2. sorumda Arka koltuğum muntazam değil focus arka koltuğu tam oluyor dediler. bu konudaki görüşleriniz lütfen ... teşekkürler.

hoşgeldiniz

konuyu yanlış yere aömışsınız sorununuza daha çabul cevap almak için laf lafı açıyor yada teknik sorunlar kısmına konuyu açmanızda yararlı olurdu

sizi ve aracınızı da CoRsA TEAM e bekleriz

aramıza hoş geldiniz, Ali beyin dediği yolu uygularsanız, kısa sürede sorularınıza cevap bulursunuz. Şahsen benim bu konuda bilgim yok ama bu sitede öncelik arkadaşlık ve saygı olduğundan devamlılık yüksek. Ayrıca bilgili arkaşdaşta çok. iyi forumlar...

aramıza hoş geldiniz, Ali beyin dediği yolu uygularsanız, kısa sürede sorularınıza cevap bulursunuz. Şahsen benim bu konuda bilgim yok ama bu sitede öncelik arkadaşlık ve saygı olduğundan devamlılık yüksek. Ayrıca bilgili arkaşdaşta çok. iyi forumlar...

süvari bey siz geçen senelerde astra gtc almayı düşünüyordunuz golf mü aldınız.

süvari bey siz geçen senelerde astra gtc almayı düşünüyordunuz golf mü aldınız.

evet savaş bey, bir arkadaşta gördüm, denedim çok beğendim bu tsi ları.

Geri