Selam vectra sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan espy28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

espy28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar c kasa vectram var, sanroof için yarina randevum var lütfen yardimedin vebasto marka sanroof takacaklar sizce nasil olur, sonredan sanroof vectra da siritir mi fikirleriniz nelerdir...teşekkürler

webastonun large modelini taktır en iyisi o. benim daha önce tipom vardı ve 3 yıl kullandım sunroofta hiç bir problem yaşamadım.

temel bey lütfen resim ekleyin olurmu montaj ve bitim bizde çok merak ediyoruz ben 500 modelini çok beğendim arka cam sabit şekilde düşündüm

Son düzenleme:
ben konuştuğum kadarı ie vebasto L modelini takacaklar ancak araçta sırıtmasından korkuyorum yarın gideceğim ikna olup ta taktırırsam fotoları eklerim

hayırlı olsun evet serilerin large modelleri var. sanırım siz 300 serisinin large seçtiniz. ben daha çok cam tavan şeklinde dursun diye 500 ü düşündüm

Son düzenleme:
products_roof_stratos700_outside_open_192x132.jpg

mu modelse eğer hollandia 700 opellerin sunrooflarıyla aynı siz söylemeseniz ilerde farkedilmeyecektir belkide .

ama düşük modeller var onlar çok dandik duruyo tavsiye etmem
05.jpg

06.jpg

gibi...

bende düşünüyorum kaç TL ye maloluyor yazarsan sevinirim.+ olarak tavan komple boyanıyormu??

noldu acaba merakla bekliyorum benim bir fikirim geldi sunrooflu araçların tavan döşemesini alsak opel yedek parçadan içerden birebir aynısı olmaz mı?. bu vebastoların içte çerçeve gibi beyaz bir plastik var çok sırıtıyor bundan kurtulmak için yada tavanı komple bu plastikle alcandra kaplatıcan oda olur

Acaba sonuçlar ne oldu? Ben de aslında taktırmayı düşünüyorum. Ama bakalım. Sonuçlar ne çıkacak?? Kaça mal olacak? Düzen tutacakmı? Şık duracakmı? Hayırlısı olsun...

Geri