selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adlaykut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adlaykut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ADİL AYKUT ben ızmırden katılıyorum ızmıre 3 senedır geldık aslında cok arac meraklısı degılım ıstanbulda cok hıssetmedım eksıklıgını ama ızmırde cok gerektı ılk arabam oldu astra 2007 1.3 dızel otomatık (easy tronık) ozel bır sırkette Gumruk musavırıyım(ıthalat ıhracatınız olursa maıl atın)

arabamdan memnunum su an hala tanıma surecınde olsamda sorularınızı beklerım

herkese kazasız belasız surusler dılerım

ve herkese bır notum var nasılkı cesmeden su ıcmıyorsanız aracınıza kalıtelı yakıt koyun

ve ne olursa olsun 6 ayda bır (km yapmasanızda )bakıma gırın

herkese saygılar

ADİL AYKUT ben ızmırden katılıyorum ızmıre 3 senedır geldık aslında cok arac meraklısı degılım ıstanbulda cok hıssetmedım eksıklıgını ama ızmırde cok gerektı ılk arabam oldu astra 2007 1.3 dızel otomatık (easy tronık) ozel bır sırkette Gumruk musavırıyım(ıthalat ıhracatınız olursa maıl atın)

ve herkese bır notum var nasılkı cesmeden su ıcmıyorsanız aracınıza kalıtelı yakıt koyun

herkese saygılar

hoş geldin aramıza. eğlenceli forumlar

Hoşgeldiniz..Keyifli forumlar Adil Abi..

Hoşgeldiniz.

ADİL AYKUT (40) ben ızmırden katılıyorum ızmıre 3 senedır geldık aslında cok arac meraklısı degılım ıstanbulda cok hıssetmedım eksıklıgını ama ızmırde cok gerektı ılk arabam oldu astra 2007 1.3 dızel otomatık (easy tronık) ozel bır sırkette Gumruk musavırıyım(ıthalat ıhracatınız olursa maıl atın)

herkese saygılar

Aramıza hoşgeldiniz.

hoşgediniz

Geri