Herkese hayırlı günler Astra sedan 2019 aldık teslimatı bekliyorum Opel forum da ki konuları görünce üye oldum kafamı kurcalayan bir iki sorum var öncelikle aracı geçen hafta çarşamba İstanbul da bir Opel plazadan aldık bugün teslimi yapılacak geçen teslim sürersi normal mi ilk defa sıfır araç alıyorum pek bilgim yok birde bayi çıkışlı araca bodykit cam filmi boya koruma yapılı geliyor deri döşeme var birde şimdi sorun şu ben beyaz renk siyah deri döşemeli araç istedim kontrol yaptı siyah derili araç mevcut ama buna sonradan navigasyon şu yan sanayi ekran takılı kendi ekranından çok daha iyi yerel 4 bin fark aldılar ve bu aracı sattılar geçen gün aradım teslimat ne zaman dediğim de deri döşemeler takılıyor dedi yalanlarını yakaladım bu ekranı niçin sıfır arabaya takıp satıyorlar bunu almaya mecbur bırakıldım orada başka alternatif yoktu kahve koltuk istemiyordum kahve koltuk olan araçta kendi orjinal ekranı vardı bayi fabrika çıkışlı orjinal ekran üzerinde neden oyunu p yan sanayi takıyor anlamadım bu yan sanayi ekranın bir zararı olur mu kafam allak bullak ya arabadan soğuttu beni satış danışmanı arıyorum açmıyor birazdan arıcam diyip aramıyor sattıktan sonra bir tavırla rı değişti anlatamam.