selamlar aranıza yenı katıldım

ahmet_arslan81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar ben duzceden Ahmet ARSLAN
2003 model bır opel vectra c 2.2 elegance ov sahıbıyım
aracımı alalı yaklasık 4 ay oldu ondan oncede astra sahıbıyıdım yanı sureklı bır opel kullanıcısıyım opelın duzcede kotu bır ımajı olmasına ragmen ben cok memnunum bu kotu ımajın sebebıde bence servıstır bunuda burda dıle getırmek ıstedım herkese ıyı gunler....

hoşgeldiniz düzcede toyota kullanımı yaygın oldugu için ve genel olarak sorunsuz bir arac olarak hafızalara gectigi için kimse dogru dürüst opel kullanmıyor çogunluk corollada..servis yüzünden mi sevilmiyor bilmem ama opel konfor acısından dört dörtlük bir arac keyifli forumlar

hoşgeldiniz düzcede toyota kullanımı yaygın oldugu için ve genel olarak sorunsuz bir arac olarak hafızalara gectigi için kimse dogru dürüst opel kullanmıyor çogunluk corollada..servis yüzünden mi sevilmiyor bilmem ama opel konfor acısından dört dörtlük bir arac keyifli forumlar

cok dogru soluyorsunuz aslında hıc bır japonu en kotu almana bıle degısmem ayrıca corolla bence hıcte abartılacak bır arac degıl ozellıkle otomatık sanzumanları cok kotu kasıyor aracı toyotanın en guzel aracı 1.6 gli 1998 1999 model olanı yanılıyormuyum

doğru söylüyosunuz efsane kasalarda en çok tutulan ve en pahalı olan modeli gli a/c special..bu kasanın özelliği sorunsuz denebilecek kadar az sorun çıkartması yakıtının düşük olması vergisinin düşük olması bence.. ancak konfor bakımından opelle kıyaslanamaz :)

doğru söylüyosunuz efsane kasalarda en çok tutulan ve en pahalı olan modeli gli a/c special..bu kasanın özelliği sorunsuz denebilecek kadar az sorun çıkartması yakıtının düşük olması vergisinin düşük olması bence.. ancak konfor bakımından opelle kıyaslanamaz :)

kesınlıkle kıyaslanamaz opelın dedıgım gıbı duzcede ve genellıkle tr de tek sorunu servısı servıs bende astra 1.3 dizel var ken mazot basınc sensorunu bulamadı dusunuun

Geri