Merhaba ismim Anıl Kahraman 18 yaşımdayım öğrenciyim İzmir'de oturuyorum 93 model vectra 2.0 gls aracım var.Aracım 400000 km de ve 2003 ten beri yaklaşık 300000 km dir lpg ile kulanılmakta araç enjeksiyonlu fakat tüpü eski sistem pek bakımlı değil aracım uzun süredir amcamdaydı ve o da çok hor kullanmış geçenlerde aracıma benzin koydurdum biraz benzinle kullanayım diye bir süre kullandım sonra tüpe geçtim 2 3 gün sonra aracım tüpte de benzinde de durmaya yakın stop ediyor tüpte ettiğinde çalışması için biraz bekliyorum sonra marş alıyor benzinde hemen alıyor ama onda da çok stop ediyor şöyle söyleyeyim iki park manevrası arasında bile ayağımı gazdan çekince stop ediyor özellikle benzinde de aşırı bir rölanti düzensizliği var ibre sabit ama ses sürekli değişiyor uzun süre çalıştırmayınca da çalışırken sarsıntılı çalışıyor bir iki kişiye sordum enjeksiyonların temizlenmesi lazım dediler bilemiyorum bu foruma bana yardımcı olabileceğiniz umuduyla üye oldum yardımlarınızı bekliyorum umarım fazla sıkmamışımdır bir de aracıma karbon clean yaptırsam zararı olur mu km den dolayı şimdiden teşekürler