servis üst kapak contası değişimi için davet etti.

yturkeli1977

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Dün Balıkesir Tınaz Opel servisi tarafından arandım.Astra ve Corsaların üst kapak contasını garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler.Bugün için randevu verdiler.Değişim için bugün servise gittim.1,5 saat süren işlemden sonra araç teslim edildi.Herhangi bir ücret alınmadı.Acaba genel olarak üst kapak contası ile ilgili bir sorunmu var?Bilgisi olan varmı?Bu arada kapı fitilinden gelen sesi de ücretsiz onardılar.

siz aracı sıfır olarak mı almıştınız opel bu tarz işler yapmazdı ama şaştım kaldım.

aracı sıfır aldım.Ancak 2005 yılında aldım.Garantiden çıkalı çok oldu.Bende anlamadım.

bunu opelmi yaptı hemde 2005 modele??? bu adamların ölümü gelmiş heralde :)

volant konusunda suçu kabullenmedi garanti kapsamındaki aracını tanımadı araçlarımızda sorun yoktur dedi çıktı ama okadar insanın bedduasını aldılar haberleri yok.

tüm volant mağdurlarınıı baskı yapmaya davet ediyorum

hehe çok ilginç, ben olsam şüphelenirdim.
üst kapak contası dediğin malzemeyi değiştirmek için en az 2-3 saat lazım. buda saati 60 liradan serviste min 150 tl tutar.
garantisi bitmiş bir araç için hele opel servisleri bunu hayatta yapmaz
opel türkiyeyi arayıp sor bencw

arkadaşın araması yerine bizler arasak daha doğru olur. volant arızası içinde çağırmaları gerektiğini sert bir şekilde dile getirmek lazım

Buna benzer bişeyi hatırlıyorum, 2 sene önceydi sanırım. Ama benim aklımda "yağ sızdırmazlık keçeleri" nin değişimi diye kalmış. Hatta bir yerden aracın şasi nosuyla değişim gerekip gerekmediği kontrol edilebiliyordu.

valla bu işte kesin bir bit yemiği var garanti kapsamında değiştiriyoruz diye araçtan orjinal işe yarar bir parçayı sökmüş olmasınlar çok çok ilginç

Buna benzer bişeyi hatırlıyorum, 2 sene önceydi sanırım. Ama benim aklımda "yağ sızdırmazlık keçeleri" nin değişimi diye kalmış. Hatta bir yerden aracın şasi nosuyla değişim gerekip gerekmediği kontrol edilebiliyordu.
..........

Geri