Servis zamanı ve paragöz servisler

engindokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar Opel Corsa b 1.2 Swing w6v otomatik 2000 model aracın var.fakat arabada bakimların ne zaman yapıldığına dair en ufak bir bilgi yok.ben bunu bilmeden servise gidersem ve arabadan hiç anlamadigim i anlarlar sa beni kaziklamaya çalışırlar mi sizce.yani gereksiz bir işlemi bile yapmaya kalkarlarmi.138 de aldım 140 ta du anda Araba.
Kontağı çevirin ce calismiyor araba ancak 5-6kez tekrardan sonra çalışıyor
Ve 1 depo benzim ile 300 350 km yol yapiyor

Adam akıllı kendini kanıtlamış özel servis arayacaksın. Ya değil ise adamı öperler o kesin.

Ben opel mar a gittim memnun kaldim. Hatta soyle bir durum oldu fazla para odemisim gel parani al dediler yada yedek parca veya aksesuar alabilirsin dediler. Faturaya dikkat etmemistim hatta simdi bile bakmadim aracimda cok sey degisti kucuk bir yanlislik olmus lakin aramalari bu servise guvenebilecegimi gosteriyor.

öncelikle opelinizi güle güle kullanın.
yaklaşık 16 yaşındaki aracınızın artık yetkili servise girmesine gerek yok.sanayide çok iyi özel opel servisleri var.bunlara gidebilirsiniz.normal benzinli araç tamircileride işinizi görür ama sanayiden anlamadığınız için özel servis daha iyi olabilir.(artık çoğu özel servisde garanti veriyor.)
zaten yaş itibarı ile araçda bakılması değişmesi gerekli yerler bellidir.

Valla açıkçası Nadir abi, olayı özetlemiş. Yetkili servisleri zaten geçeceksiniz ama özel servisleri de iyi araştırmak lazım. Çoğu maalesef yolmanın peşinde. Hatta öyle ki artık normal bir usta bile işçiliği abartıp ne kadar yolabilirsem kardır düşüncesinde.

Geri