Arkadaşlar merhaba,
Aracıma eski aracımdan kalan tesisatı kurdum ama H kasada olduğu kadar beni tatmin etmedi. Sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Yapacağım Sistemin 3 parçası belli gibi,
1- SPG 17CS Oto Hoparlörü. 16,5 cm bunlar. Sanırım sorun olmaz.
2- Arka Kapılara SPG-13CS Oto Hoparlör. Arkalar sanırım 13 cm
3- Kablo Seti için tavsiyenizi almak isterim. Mümkünse Link ile beraber.
4- MA Marka çeviricim var.
4- Sub olarakta Sony Slimbass'ı olduğu gibi kullanacağım. Bagaj hacminden çalmıyor. Memnunum şimdilik.
5- Alpine PDX-F4 Anfi. Ve en güzel soru. Bu sistemi bu anfi kaldırır mı? Varsa 5 kanallı bir anfi tavsiyesinde bulunabilir misiniz bu sistemi kaldırabilecek.
Anfi ve Hoparlörleri İnternette toplam 1721 TL olarak buldum en ucuz.
Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar. Çok anlamıyorum. Bir nevi hediye gelecek bu set bana. O yüzden alternatifim yok maalesef.
Aracıma eski aracımdan kalan tesisatı kurdum ama H kasada olduğu kadar beni tatmin etmedi. Sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Yapacağım Sistemin 3 parçası belli gibi,
1- SPG 17CS Oto Hoparlörü. 16,5 cm bunlar. Sanırım sorun olmaz.
2- Arka Kapılara SPG-13CS Oto Hoparlör. Arkalar sanırım 13 cm
3- Kablo Seti için tavsiyenizi almak isterim. Mümkünse Link ile beraber.
4- MA Marka çeviricim var.
4- Sub olarakta Sony Slimbass'ı olduğu gibi kullanacağım. Bagaj hacminden çalmıyor. Memnunum şimdilik.
5- Alpine PDX-F4 Anfi. Ve en güzel soru. Bu sistemi bu anfi kaldırır mı? Varsa 5 kanallı bir anfi tavsiyesinde bulunabilir misiniz bu sistemi kaldırabilecek.
Anfi ve Hoparlörleri İnternette toplam 1721 TL olarak buldum en ucuz.
Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar. Çok anlamıyorum. Bir nevi hediye gelecek bu set bana. O yüzden alternatifim yok maalesef.