Arkadaşlar,ben arabayı alalı 2 sene oldu.Aldığım ilk zamanlar farketmemiştim ama sonra yavaş yavaş hissettim ki;arabada bi çekiş sorunu ve tekleme gitmedi gitti arabadan.ilk kalkışlarda (özellikle araba doluysa) araba kalkıp hareket edinceye kadar arkadaki yada yoldan bana yol veren arabalar kesin diyolardır 'şu acemiye bak diye'.hele bide hafif yokuşsa aman Allahım,babamın 91 model bi broadwayi vardı üzülerek söylüyorum 5 basar.Neyse servise gittik, gitmedik mi kaç defa.Şu an bişey görünmüyo aynı şeyi yapınca getir dediler.Bişey dicem ama terbiyem el vermiyo.Neyse silindir kapaklarında kurum var ondan denildi.Başka biyerinde bişi görünmüyo.egr vb normal denildi.2 gün önce abim memlekete gitmek için benim arabayı aldı(onun 2000 rxt clio 1.6 hb var) esya vb fazla,rahat gidelim diye,tabiki de verdim, bende onun clio'yu aldım.Şunu söyleyebilirim 2 gündür araba sürmenin keyfii yaşıyorum.kalkışlar olsun yolda gidiş olsun, görüş açıklığı olsun keçi gibi maşallah.Bu anlattıklarım uydurma değil reel tespitlerimdir