Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Astra klasik hb aldım. Ocakta elime geçecek. Sıfır arabaya ne yapmam gerek. Rengi gümüş gri. Wax/nano filan. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ankaradan da tavsiye edeceğiniz uygun yerler var mı teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirli olsun güle güle kullanin. yeni arabaya sadece temiz bir wax uygulamasi yapilirsa yeterli.cizik giderici yada cilaya hic gerek yok boya zaten yeni..
Ibrahim Türkiyede sifir arac satislari malesef bizim burdaki gibi degil burda arac alinirken tertemiz yapilip cila cekiliyor o yüzden ben öyle dedim ama haklisin Türkiyede biraz daha farkli ozaman dedigin gibi detayli temizlik temiz bir cekilen cila da kilcal cizikleri yok eder daha sonrada güzel bir wax off degme keyfine.daha sonrasida siddetle tavsiye ediyorum özellikle yeni yada boyasi temiz bir kac yasindaki arabalarda cok fark ediyor.(sprey cila) bir saatte yapiliyor.Emrah abi araç sonuçta ilk boyadan çıktığı günde değil belirli bir süre showroom'un otoparkında bir zamandırda arkadaşın otoparkında bekliyor yani ufak tefekte olsa boya yüzeyine yapışmış partiküller mevcut..
Şimdi boya temizlemeden wax sürmeye çalışırsak o partiküllerle çok güzel çizeriz boyayı..
Aynı zamanda araç bir kaç defa yıkanmıştır sanırım güzel kireç izleri bizleri bekliyor olacaktır aynı zamanda yıkamadaki ufak çizikler korumayı yapmadan bunlarıda maskelemek gerekir ki tam bir parlaklık sağlansın..
Yani boya temizliği olmadan abi, wax atılmamalı diye düşünüyorum..