sıfır km. aracın motor soğutma sıvısı

aliceinchains

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün sabah -4 dereceydi evden çıktığımda. Kapalı garajım olduğu için sıkıntı olacağını düşünmedim ama yine de aklımdan geçti. Motor soğutma sıvısında antifriz var mıdır acaba? Takviye yapmak gerekir mi? Servise mi sormalıyım? Aydınlatırsanız sevinirim.

Ynt: sıfır km. aracın motor soğutma sıvısı

valla hocam araç yeni alınmışsa malum mevsim kış koymuşlardır diye düşünüyorum.Ama siz yinede servise sorun içiniz rahat etsin.

1 Kasım'da teslim almıştım. Tam kış değildi. Bu yüzden kararsız kaldım. Yine de teşekkür ederim :)

aliceinchains link' Alıntı:
Bugün sabah -4 dereceydi evden çıktığımda. Kapalı garajım olduğu için sıkıntı olacağını düşünmedim ama yine de aklımdan geçti. Motor soğutma sıvısında antifriz var mıdır acaba? Takviye yapmak gerekir mi? Servise mi sormalıyım? Aydınlatırsanız sevinirim.
aracı sıfır aldığınızda antifiriz ekli olarak geliyor, motor sıvısı turuncu renkte mi?
yüksek ihtimal antifiriz vardır, ha belki gözden kaçmıştır diyorsanız, yolunuz düştüğünde
5-10 dk da Odak bayide kontrol ettirebilirsiniz.

HaKaN link' Alıntı:
aracı sıfır aldığınızda antifiriz ekli olarak geliyor, motor sıvısı turuncu renkte mi?
yüksek ihtimal antifiriz vardır, ha belki gözden kaçmıştır diyorsanız, yolunuz düştüğünde
5-10 dk da Odak bayide kontrol ettirebilirsiniz.
  Evet turuncu renkli. Servise uğramakta fayda var sanırım.  thnxx

Çok büyük ihtimalle koymuşlardır, riske atmazlar. Ben aracımı mayıs ayında aldım, şuan Erzurum'da geceleri -10 görüyoruz, aracım dışarıda ve şükür hiçbir sorun söz konusu değil...

REC link' Alıntı:
Çok büyük ihtimalle koymuşlardır, riske atmazlar. Ben aracımı mayıs ayında aldım, şuan Erzurum'da geceleri -10 görüyoruz, aracım dışarıda ve şükür hiçbir sorun söz konusu değil...
Siz Mayıs'ta aldıysanız ve sizin aracınızda varsa, benim aracımda da vardır bu durumda. thnxx

Geri