Merhabalar, 31 ekim 2014 19.00 suları, çevre yolunda kırmızı ışıklara yaklaşıren kırmızı ışık yanarken hali hazırda 30sndir yanmakta olan sol sinyalim ile birlikte sol şeride geçmiştim, arkamdan gelen minibüsle aramda yeterli mesafe vardı, durduktan 2sn sonra arkadan minibüs arkadan vurdu ve arka cam tamponda eziklik ve bagaj kapağında ufak bi eziklik, sol sinyal kırılması gibi ufak hasar içeren bir kaz oluştu. yaklaşık 20 gündür sigorta eksperinin hasar tutarı hesaplamasını beklerken %100 kusurlu olduğumu öğrendim ve sigortacımın yönlendirmesiyle kusur oranına itiraz edicem.
Sigorta tahkim komisyonu başvuru formu var elimde, başvuran kişi ile ilgili bilgiler, başvuru konusuna ilişkin bilgiler ve şikayet konusu gibi şeyler var. Daha önce bu tür bir başvuru yapan varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Tam arkadan vurmalarda, önüne kırmış bile olsam(ki kırmadım zaten ön çaprazında seyrediyordum) bile arkadan vuranda da hata olduğu düşünüyorum...
Sigorta tahkim komisyonu başvuru formu var elimde, başvuran kişi ile ilgili bilgiler, başvuru konusuna ilişkin bilgiler ve şikayet konusu gibi şeyler var. Daha önce bu tür bir başvuru yapan varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Tam arkadan vurmalarda, önüne kırmış bile olsam(ki kırmadım zaten ön çaprazında seyrediyordum) bile arkadan vuranda da hata olduğu düşünüyorum...