sigorta yaptırcam yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pexmanq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2006astra enjoy aracıma kasko yaptırcam.gecen yıl garantiden 1250 ye yaptırmıstm.sız hangısını tavsıye edersınız..bırde hıc kaskoyu bozmadım bu sne % kac ındıım olur...tavsıye edebılcegınız fırma varmıdır

ben hiç hasarsızlık yapamadım malesef... ilk sene 970 e yapılan kasko 1300 küsür dediler ikinci sene isviçre sigorta bu.... axa dan 1090' a yapıldı(2. sene)..axa oyağın sitesinde hasarsızlıkla iligi bişeyler vardı yüzde 20 den yüzde 60 a kadar mı ne kademe kademe hasarsızlık alabiliyomuşsun senelerin ilerlemesiyle..ama emin deilim bi gir bak istersen

sana bir tavsiyem var büyük firmalara yaptır derim (anadolu,ak,axa allianz)geçen sene nisan da babam ağır bir trafik kazası geçirdi ve araç pert olarak rapor tutuldu ancak parasını alasaya kadar göbeğim çatladı bence kaliteli sigortalara başvur ha bide şahsımca kasko yaptıracağın acentanında işi bitiriciliğne de dikkat et allah göstermesin bir kaza anında iyi bir acenta araba çekiminde trafik raporlarında v.s şeylerde kesinlikle yardımcı olacaklardır

AXA OYAK sigorta yazan arkadaşların sanırım axsa oyak sigortanın ermeni soykırımından zarar gorenlere pirim ödediğini ya bilmiyorlar ya da unuttular
ilk yıl %30 hasarsızlık indirimi ikinci yıl artıyor %60 a kadar çıkıyor indirim miktarı isviçre sigorta nın bır kampanyası var çarpışma olmayan bir paket diğer herşey var sel hırsızlık arabanın çalınması sadece aracı çarparsan para ödemiyor zaten trafik sigortası 8 bin ytl ye kadar ödüyor ve kasko nun fiyatı sıkı durun sadece 150 ytl
axsa oyak kaynamasın herkes bunu bırbırıne anllatsın hem bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin hemde ermeni soykırımına pirim ödeyeceksin YAZIK

genel sigortada da sorun yok ben 4 yıldır ona yaptırıyorum sigorta işlerini. şimdiye dek bana 35 000 ytl falan ödeme yapıldı (kaza da yaptım ) ve hiç sııkıntı olmadı. acenta da gerçekten önemli büyük , çok iş yapan acentalar iyidir. ayrıca fazla oyalanmadan bir an önce yaptır dünyanın türlü hali var !

Geri