Silecek Problemim

arcatoprak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra g elegance HB AT 2004 arabamın silecekleriyle ilgili ciddi problemlerim olduğunu düşünüyorum. zira bana inat yapıyor. başlıca problemim yağmur sensörümle. hızını ayarlamayı beceremeyen, ara ara keşke olmasaydı da fasılalı konumda kendim çalıştırsaydım dedirten yağmur sensörüm, opel tarafından beni çıldırtmakla görevlendirilmiş sanki.

diğer bir sorunum da sağ sileceğim durduk yerde bozuldu. ikisi birden senkron halinde güzel güzel çalışırken sağ taraf bi mola verdi, veriş o veriş. şuan sadece sol sileceğim, beni yağmur sensörü vasıtasıyla delirtmekle mükellef.

sorun neden kaynaklanır acaba, yardım ederseniz çok sevinirim.

astra g elegance hb at 2004 arabamın silecekleriyle ilgili ciddi problemlerim olduğunu düşünüyorum. Zira bana inat yapıyor. Başlıca problemim yağmur sensörümle. Hızını ayarlamayı beceremeyen, ara ara keşke olmasaydı da fasılalı konumda kendim çalıştırsaydım dedirten yağmur sensörüm, opel tarafından beni çıldırtmakla görevlendirilmiş sanki.

Diğer bir sorunum da sağ sileceğim durduk yerde bozuldu. Ikisi birden senkron halinde güzel güzel çalışırken sağ taraf bi mola verdi, veriş o veriş. şuan sadece sol sileceğim, beni yağmur sensörü vasıtasıyla delirtmekle mükellef.

Sorun neden kaynaklanır acaba, yardım ederseniz çok sevinirim.

kardeş sorun bence sağ sileceğin bozulmuş:)

Sağ silecek frezesi siyirmiş gibi geliyor bana freze değişecek biraz uzun bir iş hafif mastrafli :)

masraflı derken :S

uuppsss... korkutmayın beni :D
her nekadar cinsiyetini bilmesemde (yıkayıp paklarken kızım, biriyle kapışırken oğlum) arabamdan memnunum (silecekleri hariç.)
şaka bi yana nasıl bi işlem uygulıycam ve ücreti tahmini nedir...

bence çok önemli bir sorun değildir ya. En çok 50-100 arası tutar tahminim. Tanıdık bir servise gösterseniz daha az hasarla atlatırsınız durumu..

bilgi için teşekkür ederim :D

Sağ silecek frezesi siyirmiş gibi geliyor bana freze değişecek biraz uzun bir iş hafif mastrafli :)

aynen dediğin gibi oldu arkadaşım... frezesel sıkıntılardan ötürü bi kol değişti... kolu da servisten alınca kol gibi fiyat çıktı tabi...

biraz da uzun sürdü, 2 saat kadar... ama sıkıntı çözüldü... tekrar teşekkür ederim bilgi için...

bu arada konu kilitlenebilir...
bilgi paylaşan herkese selam olsun...

Geri