Silecekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

albertxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Araçlarımızın silecekleri malum normal silecekler gibi içeri doğru değil dışarı doğru siliyor biri bir tarafı diğeri bir tarafı.Benim sorunum özellikle sürücü kısmında silecek çalıştığında en sol kısma gelmiyor herkesde böyle galiba doğal olarak o kısım baya kirleniyor.Camın orta kısmı tertemiz köşeler baya toz toprak silecek ne süpürdüyse kalıyor bunun çözümü var mı acaba yoksa hep biz bezle mi silcez?

Ynt: Silecekler

malesef tek çözüm kendinizin silmesi :)

Sileceklerin süpürdüğü alan sürüş için gayet yeterli. Hiçbir silecek sistemi camın en dışına kadar silemez.

Altta çalışan silecek mekanizmasının boyutlandırılması belli, cam yarı ıslak ve tam ıslak olduğunda ya da düşük ve yüksek hızda kolun açısı biraz da olsa değişir.Fitile çarpmamak için arada mesafe bırakmak zorundalar.

Arada mesafe bırakmak zorundalar anlıyorumda baya fazla o mesafe görüşde sıkıntı yokda çok kirli oluyor göz çarpıyor ister istemez:) Yeni yıkatsan bile ufak yağmurda kötü görüntü oluşuyor maalesef:(

albertxx link' Alıntı:
Araçlarımızın silecekleri malum normal silecekler gibi içeri doğru değil dışarı doğru siliyor biri bir tarafı diğeri bir tarafı.Benim sorunum özellikle sürücü kısmında silecek çalıştığında en sol kısma gelmiyor herkesde böyle galiba doğal olarak o kısım baya kirleniyor.Camın orta kısmı tertemiz köşeler baya toz toprak silecek ne süpürdüyse kalıyor bunun çözümü var mı acaba yoksa hep biz bezle mi silcez?

ben gayet başarılı buluyorum çok buyuk bir alanı temizliyor fiat grubundan sonra çok daha iyi anlayabiliyor insan :D arabadan bez eksik olmayacak tabikide bende her sabah temizliyorum :D

yalnız bu kasadakileri bilmiyorum ama bi önceki kasa leonlarda olduğu gibi silecekler camın kenarında olup aşşağıya doğru silseymiş iyi  ve sizin istediğiniz gibi olurmuş heralde ama buna da şükür ben bizim sileceklere de hastayım

Aynen önceki kasa leonların silecekleri bizim benzerdi ama onlar tam alıyordu yanılmıyorsam ilk onlarda görmüştüm bu yapıyı.Bizimkilere kötü diyeni allah taş ederde zaten araba siyah yeni yıkatıyorum yolu ıslatıyorlar eve gelene kadar kirleniyor:D camlar bari temiz dursun komple çok gir birikince baya kötü duruyor sürekli temizlemek lazım yada o sapı eğimli yapıcam :D

Geri