sileceklerim çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam...
geçen hafta sileceklerimde bir ağırlaşma olmuştu 3 kademede dahi yavaş siliyordu. h sonu şehir dışına çıktım ve araba yattı. bugün sabah bi baktım hiç çalışmıyor. daha doğrusu kontak açılınca bi kımıldıyor öyle kalıyor. silecek kapalı 0 konumunda dahi kontağı açınca silecek açılmasada kımıldıyor duruyor. arka silecek çalışıyor cam yıkama çalışıyor. sadece ön silecek kolları çalışmıyor. ne olabilir... bi tamirciye uğradım hemen motor yanmıştır dedi halbuki motor çalışıyor gibi güvenemedim. akşam yalçın abiye uğrayacağım ama yağmur yağacak diye korkuyorum:)

Kizaklarinda paslanmadan dolayidir, zorlanirsa motoru da yakar dikkat derim kardesim...
Ustaya göster kizaklari baglantilari (bilyeleri)temizlesin yaglasin...
saygilarimla

kontağı açar açmaz sileceği açmasamda 0,5 cm kadar hareketleniyor kontağı kapatınca geri geliyor (bu durumda zarar verirmi acaba). yani elektriksel bir hata var gibi... sanki motorunda da problem var gibi... inşallah yoktur.

silecek turunu tamamlamadan kaldıysa, her kontağı açtığında turunu tamamlamaya çalışıyordur ve zorlanıncada motor duruyordur.
böyle devam edersen gerçekten morotuda yakarsın. muhtemelen dişlilerde bi sorun var.

bugün yalçın abiye gittim. silecek frezesi mii ne o arızalı değişecek. yarın yaptıracağım. yağmur yağmaz inşallah silecekler zaten arkada bagajda duruyo.
:)
bu akşam gittim parça gelmemiş yarın akşama kaldı. umarım yarında yağmaz bugün yağdı ama yakalanmadım:)

Son düzenleme:
sonund silecek frezesi takıldı. polen filtremde değişti açmışken. tahliyede tıkanmış arabanın ön tarafına su dolmuş resmen. tıpayı temizleyip taktıı aaa 200 kaat sıkışmış meğer:) sileceklerde düzeldi. 3 gün sileceksiz ha yağdı ha yağacak gezdik:)

gecmiş olsun zafer abi

para sıkısmıs işte

Hayırlı olsun Abi :)

sonund silecek frezesi takıldı. polen filtremde değişti açmışken. tahliyede tıkanmış arabanın ön tarafına su dolmuş resmen. tıpayı temizleyip taktıı aaa 200 kaat sıkışmış meğer:) sileceklerde düzeldi. 3 gün sileceksiz ha yağdı ha yağacak gezdik:)

tahliye dediğin klima tahliyesimi ????
bana yerini tarif edebilirmisin

klima tahliyesi değil sileceklerin altındaki ızgaradan akü ile silecek suyu bidonunun altındaki boşluğa birikmiş su. onun dibinde tahliyesi varki su ordan aşağı aksın gitsin...

Geri