Sis farı montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cicihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cicihan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm Arkadaslar aracıma sis farı aldım yan sanayi corsa c ler icin smdi montajı icin bi sorum olacak 2 adet sis farı 12v 55 w bunlar icin far rolesi takılack hadi taktık simdi role 4 çıkışlı oldugu icin 85 86 87 30 diye numaralandırlır smdi ben buna baglı olarak 85 şaseye 86 sislerin + sına 30 akuye + geldim 87 simdi 87 salter e gidiyor peki salterin diger ucundan cıkan uc direk akuyemi gtcek yani 30 a ? bunu ogrenmek istiyorum birde 2 adet sis farları icin tek bir tane role yetermi yoksa 2 tane mi role kullanıcam
Aydınlatırsanız sevinirim

demek kendin yapıosun.. helal olsun :) hiç en ufak anlamam ben götürdüm elektrikçiye yaptı.. aslında sende riske girmesen derim ama kendin bilirsin.. bu arada takmışken bi röle daha tak sisleri uzunlara bağla.. sellektör çakınca sislerin de çaksın benimki gibi :D
bu arada yardımcı olamadım kusura bakma..

SAgol yinede :D kendim bişeler yapim istedim her elektrkciye guven olmuyor adam role baglamz direk arka sislere baglıo sorun cıkmasın kendi işimi kendim yapim diyorum :D

cengiz başkana sor (mokia) o sana yardımcı olur

Daha detaylısı arkadaslar

Ekli dosyalar

• far.webp
    far.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 49
85 şase ,86 ve 30 u birleştirip arka sisin siwitchindeki + çıkışa bağla; 87 yi ön sis farının + sına bağla; sisin şasesini kaportadan alabilirsin....

Sagolasın halil

Geri