sislere xenon taktırdım biri yandı diğeri yanmadı

ismailcoskun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sıslere xenon taktırdım yanlız bırı yandı dıgerı yanmadı yanmayanın soketını soktum geri taktım yandı ama kapattım actım yıne bırı yanmadı motorundan dedıler degıstırdım yıne aynı seyı yaptı bunu nasıl cozeblırım aracım 2003 astra g yardımlarınızı beklıyorum

usta bız bı aurıse taktırdık ole yanıp sonuodu sonmeyen sabıt yanmıyodu felan xenonların marklarını degıstrdık duzeldı korumaya alıyormus araba kendını cok akım cektıgı ıcın

zenonnun markası neydı senın ılk aldgının ve sonra taktırdıgının bende degıstırsem olurmu acaba her seferın de ustaya para verıyorum soktur taktır ne yapacagımı sasırdım

Yanmaması daha iyi olmuş.

Yanmaması daha iyi olmuş.

katiliyorum, normal sisleri acip geziyorlardi onlar bile gozleri aliyordu, simdi sislerede xenon moda oldu. :mad:

Merceksiz 4 adet xenon yakiyorlar gunduz bile gozumu aliyor, ama fena saydiriyorum bunu yapanlarla :mad:

sinirden bende taktıracam artık şu xenonlardan. hani eski model şu arazi jiplerinde varya tavanda 4-5 lamba onlardan taktırıp hem bu tavan lambalarına hem sislere hem farlara (kısa uzun) xenon taktıracam. karşıdan sislerle xenonlu birimi geliyo.
hemen ula ben senin farına... diyip açacam bütün lambaları. :maden: görsün o zman xenon nasıl oluyor:)

benim aracımda kısalar uzunlar ve sisler xenon. far ayarlarını düzgün yaptırınca ve farlar mercek olunca hiç göz almıyor. bu arada kelvin değerini abartıp 18000k filan takmamakta gerekli. sis ve kısa için 8000k, mercek kısalar için 12000k yeterlidir.

Geri