Sivas'ta opcom'u olanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myyy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2008 Corsa d aracım var. aracın beyninde hata oluştu araç çalışmıyor. Bendeki opcom ile bağlantı kuramıyorum. Sivasta olup opcom'u olan arkadaş varsa bir kaç saatliğine opcom u verebilirse çok makbule geçecek. Sorun bendeki opcomdamı araçtamı onu öğrenmem lazım o açıdan. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü yükleyin , ne hatası verdi araç ; genelde acemi opcom kullanıcıları aracın immoyu siliyor .

Siz nereyi kurcaladınız ...

Aracın aküsü zayıflamıştı, bir gün sabah marşa bastım hiç tık yok, araba resmi olan üzerinde ingiliz anahtarı olan uyarı yanıp sönüyor beyni ve bcm yi resetleyip denemem lazım. sorunun düşük voltajdan olabileceği yönünde bir sonuca ulaştım. bendeki opcomda boş sayfa açılıyor "there is not communication with ecm" gibi bir uyarı veriyor. veya ecu meşgul kontak kapalı vs. gibi uyarılar veriyor. driver yüklemesinde sorun olacağını sanmıyorum. opcom usb v2 olarak tanıyor.

sorun çözüldü konu kapanabilir. koca sivas'ta bir tane opcom'u olan yokmuş.

Sitem etmenize gerek yok. Sivasta opcom olan vardır mutlaka ama yazınızı okumamış olabilir. Arızanın neden kaynaklandığını ve nasılş cözüm bulduğunuzu söylerseniz bu sorunu yaşayanlara çözüm sunmuş olursunuz.

Arızanıza gelince bana kalırsa immobilizer arızası yaşadınız.

elbette başkasına yardımcı olursa ne mutlu bize.
araç P1632, P1678, P1679 nolu hata kodlarını veriyordu ve tech 2 ile silinmiyordu. çok araştırdım ancak yurtdışı sitelerinde bir kaç bilgi buldum. tech2 cihazı ile herşey resetlenip baştan aşağı yeniden kodlanarak sorun çözüldü. akü durumunuz iyi değilse tüm opelcilerin bu durumu yaşaması olası. biraz sıkıntılı bir arıza, araç çalışmadığı için istediğiniz yere götüremiyorsunuz, kimse cihazı aracın yanına getirip kodlamak istemiyor, aracı çekerek dükkana getirin diyor, ve de bu işten doğru düzgün anlayan sayısı çok çok az. servise çekseniz birsürü çekici parası kodlama parası vs. bu arada akünün değişmeside gerekiyor. araştırdığım sorduğum her usta beyin yükleme ile düzelmeyeceğini söyledi, ben ısrarla yapılmasını istediğim için yapıldı. bu durumla karşılaşırsanız maddiyatınız iyi ise yinede servise götürmenizi tavsiye ederim.

hatta admin konu başlığını " corsa d immo arıza ışığı, marş basmama sorunu ve çözümü" olarak değiştirse daha iyi olur.

Geri