Siyah boyada çizik

Güven Yeniçeri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende yanda bilgilerini gördüğünüz bir muhterem var, siyahta malum, geçen hafta şirketin şoförü arkadaş garajdan çıkarırken tamponun sağ köşesini duvara sürttü :cry:

sorum şudur illa tamponun tümünü mü boyatmak lazım, bölgesel tamirini yapacak bir servis yok mudur,

tavsiyelerinizi bekliyorum,

saygılarımla,

gecmıs olsun oncelıkle.ben onemsız bı cızık demenı beklıyodum baslıgınokudugumda ama oyle degılmıs.galıba tamponu boyatman gerekecek.bolgesel bı yama ıle kurtarırsın ama hos gozukmeyebılır.baktın olmadı komple boyatırsın

İlgin için teşekkürler :)

Autoking bölgesel boya yapabiliyor uğramanı öneririm kaskon ile anlaşmalıysa hem ücret vermezsin hemde ufak bir tamirat olduğundan dolayı hasarsızlık indirimin bozulmaz.

Autoking bölgesel boya yapabiliyor uğramanı öneririm kaskon ile anlaşmalıysa hem ücret vermezsin hemde ufak bir tamirat olduğundan dolayı hasarsızlık indirimin bozulmaz.

Sen yazınca aklıma geldi daha önce de duymuştum bir deneyeyim ankara da vardı sanırım.... İlgin için sana da teşekkürler dostum

autoking bölgesel boya yapıyor ben yaptırmıştım tampona aynı şekilde otoparkçı benimde arka tamponu duvara sürttü autoking e gittim anadolu sigorta ile anlaşmasıda var 5 krş para vermedim ve gayet memnun kaldım üstelik hasarsızlık filen bozulmuyor

autoking bölgesel boya yapıyor ben yaptırmıştım tampona aynı şekilde otoparkçı benimde arka tamponu duvara sürttü autoking e gittim anadolu sigorta ile anlaşmasıda var 5 krş para vermedim ve gayet memnun kaldım üstelik hasarsızlık filen bozulmuyor

:tesk:

autoking yapıyo :):):):):) yardımda sınır yoq

Geri