Siyah İnci :) Astra Sedan 2012.Enjoy Plus...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozkan51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozkan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabaaa :)

Arabamdan şimdilik çok memnunum Allah Nazardan Saklasın.190 Km'de 33 Kuruş yaktı.Punto Evo'dan sonra araba gemi gibi geldi.Rahatlık,konfor,çekiş,kalkış çok süper.Tatmin edici.Yakıttan korkuyordum malum cruzedada aynı motor var ayrıca bide cruze var bende fakat ilk yol olmasına göre 33 kuruş şimdilik iyi gibi geldi.Görüntü olarak ataklık olarak hele bide sport'a alınca daha bi ayrı oluyor :) 130'da 3'üncü vitesle gidiyor.En fazla 220 yaptım daha 4'deydi :D Şimdilik bu kadar..İşte fotoğraflar :) Haa Maşallah'ı Eksik Etmesek :sleep000: :g0000000:

Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Siz siz olun yine de o kadar hıza çıkmayın; yarış arabası değil bu sonuçta binek oto :)

Teşekkürler Arkadaşlar :)

Deniz Bey Bilgi İçin Teşekkürler :)

Maşallah. Allah kaza bela vermesin. :)

Siyah arabanın bakımı zordur ama 1 kere bile fırçayla ve bilinçsizce yıkayan yıkamacılarda yıkatmayın.En iyisi evinizde imkan varsa MF Yıkama eldiveni ve cilalı şampuan alın aslında siz yinede bunları alın ve gittiğiniz yıkamacıya bunları nasıl kullanacağını anlatın ve kendinize ait güzel bir kurulama beziniz olsun.Yıkamacıda kullanılan bezler boyada ciziklere neden oluyor ve mutlaka çift kova tekniği ile yıkayın-yıkatın. Biran önce boya koruyucu bir ürün sürmenizi de tavsiye ederim. Bu yaz sıcaklarında siyah boya el değmeyecek kadar ısınıyor.

Size dediğim uyarıları 4 sene önce öğrenmiş olsaydım 0 aldığımız corsa d (siyah) boyasını berbat etmemiş olurdum. :)

Alttaki linkler konuyu gayet güzel açıklıyor okumanızı tavsiye ederim. :)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=65745

http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?212-Do%F0ru-Y%FDkama-Arac%FD-%C7izmeden-Y%FDkamak

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ BENDE 4 HAFTA ÖNCE ALDIM SİYAHINI AMA JANTLAR GRİ KONSOL GRİ KARARTILMIŞ DEĞİL ARABA GÜZEL AMA YAKITI FAZLA BİRAZ UZN YOL ARABASI ŞEHİR İÇİ DUR KALK BİRAZ HANTAL DÜŞÜYO. BİRDE SENDEDE arabayı stop edince lık lık ses geliyomu önden ?

Geri