Siyah Jant Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eivii2ah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eivii2ah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar bende 2001 astra elegance var hayalimde 16" siyah celik jant var ve olabildigince ince yanak lastik almak istiyorum onerilerinize acığım:cool:

İlacın bende fiyat uygun istersen anlaşırız ister 2el ister ilk el ;)

Arkadaslar bende 2001 astra elegance var hayalimde 16" siyah celik jant var ve olabildigince ince yanak lastik almak istiyorum onerilerinize acığım:cool:
jant neyse de olabildiğince ince yanak lastik aracınızı haşat eder benden dost tavsiyesi kesinlikle 50 yanaktan aşağı lastik takmayınız hele de yollarınız bozuksa ki ülkemizde düzgün yol bulmak mesele

jant neyse de olabildiğince ince yanak lastik aracınızı haşat eder benden dost tavsiyesi kesinlikle 50 yanaktan aşağı lastik takmayınız hele de yollarınız bozuksa ki ülkemizde düzgün yol bulmak mesele
Katılıyorum 50 yanaktan aşaı takma hele bi bu yollar da 50 bile zarar verir

50-55 yanak sıkıntı yapmaz ama 50nin aşağısına sakın inme kardeşim arabadan soğursun çukura sen girmiş kadar oluyorsun :) ayrıca yanağı küçülttükçe yay ihtiyacın artar haberin olsun her şey öyle başlıyor sonra bi bakmışsın virajlara driftle giriyorsun :p şaka tabi de ince lastik çok çamurluk boşluğu yapar yay gerektirrir.

Geri