siyah spoyler nasıl olur???

ayvazoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
araç: 2005 model 1,2 corsa essential

arkadaşlar. bir süre önce jantları ve lastikleri değiştirmiştim. jantları alırken biraz acemilik yaptım galiba çok araştırmadım. artık değiştirmem de zor. acaba siyah spoyler taktırsam jant ile uyumluluğu güzel durur mu?
yorumlarınızı bekliyorum..

bencede araç renginde yaptır. ama tabi tavanı da siyaha boyatmayı düşünüyorsan o zaman olabilir :)

boyatmadan şu folyolar ile de kaplıyabilrisin karbon fiber gibi olanları fln da var yada aracın renginde bulursanda olur

kardes jantlar o kadar da kotu deıl arcın rengı grı jant sıyah bence yan cıtaları falan grıye boyat sonra 3.5 mm yay al burdan gordugum kadar yok yay we sonra guzel bır yıka we lastık kenarlarına sur parlatıcıyı bak bakalım nasıl olucak

bana çılgın bi fikir gibi geldi ama.. yinede düşününce araç renginde olsa daha ii olur gibi geliyo

ben siyah spoyler yapıcam çünkü aracımda siyah bütünlüğü var seninkide o tarzaa yakın sanırım bi bnm araca bak istersen bende siyah spoyler yk şşimdilik ama tavanı siyah folyo ile kapladım stop dönüyo yukarıda bagajın orda ayrılıyo bütünlük olsun diye orayıda siyah kapaldım güzel oldu hatta ön kısmınıda siyaha boyadım 1 yıldır böyle ve çok hoş oldu siyahlıklar
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=397989#post397989

orjinal araç renginde olsa daha iyi olur bence

Geri