Siz Olsanız yapar mısınız bu alaış verişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Bunlar bir kaç gündür aklımdan geçen şeyler opelcilere ve forumun ustalarına sorayım dedim.

Arkadaşlar, 2000 astra cd sedan otomatikten inip 1994 otomatik 3.20'ye binilir mi?

astram 108.000 kaza yaptım arka dingil tampon iki çamurluk değişitirmek zorunda kaldım. astra cd yi bilirsiniz donanım olarak. sıfır cdr500 cd player ve park sensörlerim extra donanımım. dört teker ve 72 inci akü sıfır taktım. arada 6.000 ytl para dönecek. bu da araba taksitlerinden kurtulmama neden olacak

320 sanırm 150.000 üstü kazasız ufak tefek boyası var ama özel bir durumdan dolayı piyasasından biraz ucuza mal olacak sanırım sadece yolcu airbag var. klma yolbilgisyarı felan yılıına göre ful yani. abs yok

Bunlar bir kaç gündür aklımdan geçen şeyler opelcilere ve forumun ustalarına sorayım dedim.

Arkadaşlar, 2000 astra cd sedan otomatikten inip 1994 otomatik 3.20'ye binilir mi?

astram 108.000 kaza yaptım arka dingil tampon iki çamurluk değişitirmek zorunda kaldım. astra cd yi bilirsiniz donanım olarak. sıfır cdr500 cd player ve park sensörlerim extra donanımım. dört teker ve 72 inci akü sıfır taktım. arada 6.000 ytl para dönecek. bu da araba taksitlerinden kurtulmama neden olacak

320 sanırm 150.000 üstü kazasız ufak tefek boyası var ama özel bir durumdan dolayı piyasasından biraz ucuza mal olacak sanırım sadece yolcu airbag var. klma yolbilgisyarı felan yılıına göre ful yani. abs yok

Binilmesine binilirde, sorunsuz,masrafsız binebilirsen tabi.

Evet masraf olayı incelenecek tabi masrafsız olduğunu varsayarsak

Yakıtta sorun olmazsa gayet güzel binilir.

ben olsam binmem daha yeni bir model yerine çok daha eski bir model araba alıcaksınız bilmiorm ayrıca 150.000 de az değil ve 3.20 yani 2000 motor bunun benzini ? ki eski kasa dahada çok yakar ...!

BMW her zaman BMW dir, 150000 km oldukça az 94 model e göre, daha 2 tane 150000 çıkarır rahat, ama aracı iyi bi gözden geçir, şase motor kaporta vs vs.. bi problem yok ise tercihimdir...

çözümsüz bi problemi yoksa binilir...
91model 300bin de bitane aldı arkadaşım taş gibi hala
ama bizim bu tarafta sileceklerini bulamıyor :D istanbula gitmesi gerekiyor

yeni muayene sisteminden sonra binilmez. o araca yeni TÜV çülerimizin ne kulplar bulacağı hiç belli olmaz valla. Bence risk almayın. Ben 2004 model minibüsten bile korkuyorum muayenede ne olacak diye. amortisörlere kadar kurcalıyorlar araçları, bence uzak durum bu takastan.

ben bundan önceki astramı almadan önce asıl 94-95 bmw 3.20 yada 3.18 coupe düşünüyordum ama temiz bulamadım. çok zor hakkaten. gerçi siz standart sedan arıyorsanız belki daha kolay ama temiz bulmak cidden zor. tabi bakımları da pahalı olur yaşına göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri